Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć mam pytanie do was bo już sam nie wiem czy To Ja jestem nienormalny czy to jednak moja partnerka a może oboje ?. Umówiliśmy się na prezenty , ona miała ode mnie dostać kolczyki które kupiłem dużo wcześniej i trzymałem w szafie , chciałem dokupić do nich jakieś słodycze , skarpetki itd .Swój prezent dostałem wcześniej , moja miła pytała się kiedy dostanie swój prezent , powiedziałem że w środę , miałem w ten dzień jechać dokupić słodycze i skarpetki żeby prezent nie był goły ale bardzo słabo spałem w nocy , byłem zmęczony i nie miałem siły jeździć po sklepach , chciałem to przełożyć na czwartek.W środę wieczorem różowa pyta się o prezent mówię że dostanie jutro jednak a Ona zaczyna na Mnie wrzeszczeć że miałem jej dać dziś , że jestem nie słowny , że to pokazuje brak szacunku do niej i że mam ją w dupie , potem wyszło że chciała nowe kolczyki założyć na wigilię do pracy .Powiedziałem że imo to nie jest powód do krzyków a wykłucanie się o prezenty jest mega słabe i nie taktowne , dałem jej taki goły prezent to powiedziała że już go nie chce wcale i nie odzywa się do Mnie już drugi dzień , dla Mnie to nie jest żaden powód do kłótni generalnie...
#zalesie #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ma problem z komunikacją. Chciała założyć na Wigilię to trzeba było powiedzieć. W sumie to skoro wiecie co dostaniecie, to każde mogło sobie samo kupić.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ona krzyczy bez powodu, a ty odkładasz bez końca dokupienie durnych słodyczy i faktycznie na wyjebce do tego trochę podszedłeś. Jak ci się nie chciało jeździć po sklepach to mogłeś równie dobrze zejść do Żabki i dokupić bombonierkę skoro się umówiliście.
  • Odpowiedz