Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mickpl +1956
"Na rynku zostali głównie ci którzy szukają mieszkania, aby w nim osobiście zamieszkać" - XD
To się porobiło, kto to widzioł, nie tak wygląda zdrowy rynek deweloperski.
#nieruchomosci
To się porobiło, kto to widzioł, nie tak wygląda zdrowy rynek deweloperski.
#nieruchomosci
https://www.facebook.com/marketplace/item/2283400385380311/
Generalnie; mieści się w zakładanym przeze mnie budżecie. Nie chcę wydawać ponad 10k, ponieważ nie mam pewności czy mi podejdzie caravaning. Nie miałem z tym nigdy do czynienia. Od dłuższego jednak czasu noszę się zamiarem zakupu i spróbowania. Coś mnie do tego mocno ciągnie ;)
Z założenia nie będę raczej intensywnie podróżował. Pewnie ~3 wyjazdy w roku na kilka dni. O zagranicznych wojażach raczej nie myślę. Dość fajnych miejsc tylko w promieniu 100 km od miejsca zamieszkania, więc mam gdzie jeździć.
Zależy mi na przyczepie, która pomieści 2+1 (czasem 3+1). Czy w tej mniejszej części wyśpi się nastolatka + dzieciak <10 lat?
Z łazienki i ubikacji świadomie rezygnuję. Na kempingach z reguły nie ma problemu z dostępem do sanitariatów, więc zyskuję na powierzchni (a raczej minimalizuję gabaryt przyczepy) i problematyczne niekiedy kwestie związane z łazienką.
#camping #kemping #kamping #pytaniedoeksperta
Gdyby mi nie podeszło, to zawsze mogę odsprzedać. Nie jest może jakoś specjalnie chodliwy towar (chyba), ale chyba dużo na tym stracić nie można(?)
Inna sprawa, że chciałbym ją pod siebie urządzić. Co swoje, to swoje.
Ale w sumie sporo racji. Bo jeśli finalnie
Albo coś jak ten koleś:
Matiz - kamper
Przeróbka z karetki fajna opcja, ale ogólnie kampera raczej nie chcę. Zapewne wygodniejszy w prowadzeniu, ale jednak droższy w utrzymaniu, a na okazjonalne wyjazdy nieekonomiczny.