Wpis z mikrobloga

• 2
Tolerancja tłuszczy głosującej na Trumpa (głównie: totalnych nędzarzy) na dosyć ordynarne skoki na ich kasę na 401(k).

@Filipterka25: Bynajmniej pensji nie pobiera więc można mu wybaczyć /s
  • Odpowiedz
@KitaxKita: @RGB_XYZ
problem jest tego typu, że to brednie.

Tutaj jest zapis transakcji i nic specjalnego tam niema. a już na pewno nie na 5 min przed wystrzałem.

1.5mld - zkaładam że chodzi o 1.5bln $ - to jest 6000 kontraktów na ES. nigdzie na wykresie nikt nie kupił ani nie sprzedał takie ilości na raz. Chyba nie widziałem na oczy żeby ktoś kiedyś zebrał albo sprzedał takią ilość
Sarza01 - @KitaxKita: @RGB_XYZ 
problem jest tego typu, że to brednie.

Tutaj jest z...

źródło: Zrzut ekranu 2026-03-23 184046

Pobierz
  • Odpowiedz
tutaj jest zebrane jakieś 3500 kontraktów na dwóch poziomach cenowych - takie coś zdarza sie raz na w miesiącu albo nawet nie. jak jest mocno podważona zmienność jak dziś - po danych albo jakimś newsie. No i przeważnie na RTH albo o 14:30 jak są dane. Nie o 12 w dzień.
Sarza01 - tutaj jest zebrane jakieś 3500 kontraktów na dwóch poziomach cenowych - tak...

źródło: Zrzut ekranu 2026-03-23 184737

Pobierz
  • Odpowiedz
@Sarza01: i love spreading misinformation online hehe, albo się kolega z x pomylił albo celowo dodał sobie zero żeby lepiej wyglądało - kto to przecież sprawdzi, bo plus minus na oko to wyszło 150mln z 500 kontraktów z delty
  • Odpowiedz
Jak copujecie z faktem, że gracie w ustawioną grę?

W taki sposób, że wiem w jak działa administracja Trumpa i trading polityczny, i dzięki temu zarabiam kasę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz