Aktywne Wpisy
Paulo12 +5
#gdansk #krakow #trojmiasto #turystyka #niepopularnaopinia #polska
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10

affairz +438
Droga administracjo i moderacjo,
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
źródło: mickpl
Pobierz

Kiedy byłem gruby nie dbałem o siebie i ubierałem się po Huopskio miałem 0 zainteresowanie ze strony dziewczyn/chłopaków
Kiedy schudłem i zacząłem ćwiczyć w domu to moje zainteresowania nie wzrosło
Kiedy zacząłem ubierać się całkiem ładnie to moje zainteresowania też nie wzrosło
Kiedy zacząłem dbać o siebie to moje zainteresowania też nie wzrosło
Czuję się trochę bezsilny czuję się tak jakby każde moje starannie było mnożone przez 0 a to wszystko wina mojego Huopskiego Ryja który sprawia że nic nie działa i nić nie będzie działać już chyba nigdy XD
Nie ale żadna nie wydaje się jakby była mną zainteresowania żadnych oznak tego nigdy nie dostałem od nikogo Xd
Z tego co wiem to czasami Normik też dostanie jakieś a ja to nigdy Xd
No nie mam Xd it's over
Niestety ale w tym chyba sporo racji
Wolę oglądać YouTuba Xd
@ZamaskowanyTajemniczySzachista: i pajeetów 2/10
Ma tinderze będę pośmiewiskiem Xd
Mam do tego rękę( ͡° ͜ʖ ͡°)
No wiem Xd ale po prostu mam bekę z tego jak c-----e geny muszę mieć XD
Nie mam żadnej? Nie robię sobie zdjęć Xd