Wpis z mikrobloga

#przegryw #truecel #blackpill

Kiedy byłem gruby nie dbałem o siebie i ubierałem się po Huopskio miałem 0 zainteresowanie ze strony dziewczyn/chłopaków

Kiedy schudłem i zacząłem ćwiczyć w domu to moje zainteresowania nie wzrosło

Kiedy zacząłem ubierać się całkiem ładnie to moje zainteresowania też nie wzrosło

Kiedy zacząłem dbać o siebie to moje zainteresowania też nie wzrosło

Czuję się trochę bezsilny czuję się tak jakby każde moje starannie było mnożone przez 0 a to wszystko wina mojego Huopskiego Ryja który sprawia że nic nie działa i nić nie będzie działać już chyba nigdy XD
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@power-weak: dlatego lepiej tłoczyć, jeść co chcesz i żyć jak chcesz. Dla kogo tu się starać? Wszyscy gadają, że jak masz w------e to samo przyjdzie, też kłamstwo xd
  • Odpowiedz
  • 0
@elozapiekanka

Nie ale nigdy w moim nie miałem nawet małych sygnałów tego że ktoś jest mną zainteresowany żadnego nawet takiego uśmiechu czy spojrzenia a jak już to z pogardą zazwyczaj chyba XD
  • Odpowiedz
@power-weak: po pierwsze i najważniejsze, to nie liczy się sam fakt że ćwiczysz, dbasz o siebie itp, tylko czy są tego jakieś wymierne efekty.
Po drugie - do ilu kobiet zagadałeś? Zrób sobie próbkę, podejdź do 20-30 dziewczyn, potem za jakiś czas powtórz próbę i będziesz wiedział jak wygląda Twoja pozycja na rynku matrymonialnym
  • Odpowiedz
@power-weak: Tak jest. Po prostu żyj zdrowie i dobrze wyglądaj dla siebie a nie dla kogoś. Ty nie masz się starać dla randomowych ludzi. poznając kobietę to ona ma spełnić twoje oczekiwania i wymagania.
  • Odpowiedz
@power-weak: w małym mieście ciężko o cipe. W dużych miastach np wojewodkzich więcej dup oraz bardziej są otwarte. No i mniej facetów bo w dużych miastach więcej uczelni z g---o kierunkami. A np w mieście powiatowym więcej facetów bo każdy odrazu do pracy
  • Odpowiedz
@pp93: zagadywanie g---o da. Na mieście każdy się spieszy. Więcej osób korzysta z aplikacji jak tndr. Ponadto łatwiej o większą ilość kobiet.

Projekcja czyli zdjęcie pisanie itp to na aplikacjach robi robotę
  • Odpowiedz
@power-weak: czyli narzekasz żeby Cię inne przegrywy poklepały po plecach.
Stare, znałem :)
Jak chcesz poznawać dziewczyny jak do nich nie zagadujesz?
Kroki do bycia atrakcyjnym facetem są wszystkim znane, tylko niewielu chce włożyć w to wystarczająco dużo pracy (czy słusznie czy nie to już pozostawiam do własnego osądu)
  • Odpowiedz
  • 0
@pp93

Być może masz rację ale po co mam zagadywać do jakieś dziewczyny która nigdy nie dawała mi jakis oznak zainteresowania? Xd i niby w sumie jak się zagaduję bo tego nigdy nie robiłem XDD
  • Odpowiedz