Aktywne Wpisy

silquer +943
Psiarze to, psiarze tamto. Gówien nie sprzątają syfiarze. A jak tam wasze zawalone chodniki sretardami? Poszczelało 5 sekund i do domku co?Tego sprzątać już nie trzeba?
#fajerwerki #bekazpetardziarzy #szanujpieski #sylwester #prutprutachtung #psiarze #frajerwerki
#fajerwerki #bekazpetardziarzy #szanujpieski #sylwester #prutprutachtung #psiarze #frajerwerki
źródło: temp_file7568977130591482969
Pobierz
popik3 +1012
Prosta sprawa, dajesz plusa i ostatnia cyfra mówi Ci o tym co Cię czeka w 2024 roku. To nie #glupiewykopowezabawy ani #heheszki ani #humorobrazkowy #sylwesterzwykopem
źródło: nowyrok25
Pobierz

Kiedy byłem gruby nie dbałem o siebie i ubierałem się po Huopskio miałem 0 zainteresowanie ze strony dziewczyn/chłopaków
Kiedy schudłem i zacząłem ćwiczyć w domu to moje zainteresowania nie wzrosło
Kiedy zacząłem ubierać się całkiem ładnie to moje zainteresowania też nie wzrosło
Kiedy zacząłem dbać o siebie to moje zainteresowania też nie wzrosło
Czuję się trochę bezsilny czuję się tak jakby każde moje starannie było mnożone przez 0 a to wszystko wina mojego Huopskiego Ryja który sprawia że nic nie działa i nić nie będzie działać już chyba nigdy XD
Never began for me Xd
Współczuję bardzo
Co rozumiesz poprzez zainteresowanie?
Laska nie przejdzie na 2 stronę ulicy by wziąć twoje ig czy numer.
Mimo wszystko to Jednak Jestem zadowolony z mojej transformacji więc chyba git jest tak czy siak Xd
Nie ale nigdy w moim nie miałem nawet małych sygnałów tego że ktoś jest mną zainteresowany żadnego nawet takiego uśmiechu czy spojrzenia a jak już to z pogardą zazwyczaj chyba XD
Po drugie - do ilu kobiet zagadałeś? Zrób sobie próbkę, podejdź do 20-30 dziewczyn, potem za jakiś czas powtórz próbę i będziesz wiedział jak wygląda Twoja pozycja na rynku matrymonialnym
Efekty tego są mierne jak napisałem w wpise a do kobiet raczej nie chce zagadywać bo wiem że mam praktycznie 0% szans na powodzenie XD
To jest bardzo dobra porada według mnie choć według mnie oba partnerzy powinni spełniać swoje wymagania i oczekiwania co do siebie według mnie
Projekcja czyli zdjęcie pisanie itp to na aplikacjach robi robotę
Stare, znałem :)
Jak chcesz poznawać dziewczyny jak do nich nie zagadujesz?
Kroki do bycia atrakcyjnym facetem są wszystkim znane, tylko niewielu chce włożyć w to wystarczająco dużo pracy (czy słusznie czy nie to już pozostawiam do własnego osądu)
Być może masz rację ale po co mam zagadywać do jakieś dziewczyny która nigdy nie dawała mi jakis oznak zainteresowania? Xd i niby w sumie jak się zagaduję bo tego nigdy nie robiłem XDD
To bardziej chodzi o to że mam Huopski brzydki ryj i dlatego nikt mnie nie chce Xd
Za brzydka XDD