Wpis z mikrobloga

@CorTuum: Dokładnie, kupiłem sobie 3 modele w tym Black Hawk'a i AN - 2 od firmy Trumpeter ze sklepu moje hobby, właśnie przede mną rozłożony jest Antonov 1/72 i również go polecam, elementy mają jakieś niedoskonałości, ale wydaje się być przyjemny do złożenia.
  • Odpowiedz
@majonezowydrops: Może kiedyś będę mieć wystarczająco dużo miejsca na samoloty :D Przerzuciłem się na czołgi, bo są mniej więcej takiego samego rozmiaru i da się je ciasto obok siebie przechowywać.
  • Odpowiedz
@CorTuum: U mnie tematyka siedzi w militariach jednach, czołgów mam kilka w tym STUG IV, Leopard czy PzKpfw III Ausf. G Afrika Korps, ale polece Ci super model, Faun 900, ciężarówka z okresu wojennego, do której w osobnym modelu można dokupić przyczepę podczołgową, przymierzam się do niej, ale model na prawdę dobrze wykonany, super ilustrowana instrukcja i przyzwoity cenowo, wiele wiele godzin zabawy. https://www.mojehobby.pl/products/Faun-L900-Hardtop-incl.-Softtop-cab-extra-9-ton-tank-transporter-truck-2-in-1.html?srsltid=AfmBOoqcqJVAAmX6ENn8wLbnfSUUHLLZ9HhK_2W1LdydgqFSNaUtd0Fs
  • Odpowiedz