Wpis z mikrobloga

SIemanko, chciałby ktoś Gucci Guilty Elixir flakon 60ml ubytek 3 globale, mogę podesłać zdjęcia jak wyglądał pełny flakon. 350zl + kw, ewentualnie mogę się zamienić za jakiś inny flakon (jakiś typowo męski zapach, albo jakiś zimowy przyjemniaczek.)

#perfumy
Yeahido - SIemanko, chciałby ktoś Gucci Guilty Elixir flakon 60ml ubytek 3 globale, m...

źródło: gucio

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yeahido: One są średnio co 2 tygodnie w tej cenie na pepperze ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak dałeś 350 to używane są warte 300, ja tylko wrzucam żeby sobie każdy sam ocenił.
  • Odpowiedz
  • 1
@papaj42: A w tej chwili aktualnie to ile kosztuje?( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak będzie na peperze za 350 to wtedy może będą warte 300, aktualnie najtańszy flakon kosztuje 479. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bitcoin też kiedyś kosztował parę groszy XD
  • Odpowiedz
@Yeahido: Czemu bitcoina przytaczasz skoro podobno nie chcesz na mireczkach zarobić? Napiszę ostatni raz, kto mądrzejszy to poczeka chwilę i kupi chociażby tester który był wczoraj na pepperze za 300zł bez łaski, zamiast brać od mireczka używany w cenie nowego, który nie wiadomo czy przy okazji nie ładował tego flakonu tam gdzie światło nie dochodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale powodzenia w sprzedaży.
  • Odpowiedz