Aktywne Wpisy

mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rynek prawniczy to ściek i prosta droga do depresji.
Rzeczywistość rynku prawniczego jest taka, że mogliby zamknąć wydziały prawa na 10 lat, a i tak byłby nadmiar prawników.
Mam 27 lat, jestem świeżo po egzaminie radcowskim, aktualnie szukam pracy, bo od marca znajdowałem się na bezrobociu - przygotowywałem się do egzaminu zawodowego (radcowskiego) w kwietniu, a w maju miałem jeszcze egzamin pisemny na doradcę podatkowego + ogarniałem formalności związane z
Rynek prawniczy to ściek i prosta droga do depresji.
Rzeczywistość rynku prawniczego jest taka, że mogliby zamknąć wydziały prawa na 10 lat, a i tak byłby nadmiar prawników.
Mam 27 lat, jestem świeżo po egzaminie radcowskim, aktualnie szukam pracy, bo od marca znajdowałem się na bezrobociu - przygotowywałem się do egzaminu zawodowego (radcowskiego) w kwietniu, a w maju miałem jeszcze egzamin pisemny na doradcę podatkowego + ogarniałem formalności związane z

źródło: temp_file2801703020899806497
Pobierz

#ufo
Ja zalinkowałem na prawdę dziesiątki nagrań, przejrzyj je sobie, jak ci mało, wejdź na reddit, wejdź na twitterem pooglądaj jakieś fox i wywiady z kirbym czy posty trumpa xd, posłuchaj przechwyconych nagrań pilotów. Wszystko jest jak na dłoni i trzeba
https://packaged-media.redd.it/ky2v93z4xn6e1/pb/m2-res_360p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1734130800&s=250678667f8f5bfd158c6fc2c33951a98ee5a041&x-auth-token=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsImtpZCI6InNPQ1JhUkNOTkZnL3Y3NkFRWVdYUkJhYWJ4QT0iLCJ0eXAiOiJKV1QifQ.eyJjYyI6IlBMIiwiY3IiOiIiLCJleHAiOjE3MzQxNDY2MDQsImp0aSI6IiIsInJpZCI6InQzXzFoZGpjZnkiLCJzdWIiOiJ0Ml8xYjlpOG9jaG0yIiwidXJsIjoia3kydjkzejR4bjZlMSJ9.s8vCvGLHwqiF0y5jbtaGMrC0ctj3eWb-ndZZLfxKQxM
#ufo
O wiele rozsądniej być sceptykiem do bólu, niż wierzyć we wszystko co widzimy w internecie. Nauczyłem się tego będąc moderatorem parę lat idzialu o ufo i przeglądając go
Ale wątpię żeby do tego doszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KanapkaPL: no z wypoku a skąd? Dziwne pytania zadajesz xD
źródło: image;s=756x1000
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPrzyleć tutaj, bądź widoczny, włącz światełka, a na koniec rozwala cię jakiś prymitywny samolot petardą xD
Przecież to tak, jakby starożytni hetyci mieli za pomocą strzały wystrzelonej z rydwanu zniszczyć abramsa. Takie opowiastki nie mają żadnego sensu.
@Akuzativ94: forum Davida Icke?