Wpis z mikrobloga

Wsumie ciekawe jak rząd z tego wybrnie, z ufo znad alaski w zeszłym roku wybrnęli elegancko, bo zbiegło się to w czasie z zestrzeleniem chińskiego balonu, przez co każdy zapomniał o 3 innych obiektach również zestrzelonych, które miały kształt półksiężyca i cygar, które zaburzały pracę myśliwców. Teraz tak łatwo już nie będzie, bo skala jest olbrzymia, w samym usa, jak i w Europie nad bazami. Ciekawe co powiedzą ludziom, jak wybrną z tego gówna które się odbywa. Nie, żeby to się działo tylko w us czy Europie, bo nagrania spływają z całego globu w ilości masowej. Ciekawa sytuacja ogólnie. Najpierw się obiekty pojawiały tylko nad bazami wojskowymi, teraz już normalnie nad miastami plus bazami.
#ufo
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Van-der-Ledre: nie znaczy, że nie istnieje ale również nie znaczy, że istnieje. W takim USA jest od cholery kamer patrzących w każdą stronę, a filmik który pokazałeś z tym czarnym statkiem wyglądającym jak XWing może i jest ciekawy i działa na wyobraźnię ale jest tylko jeden i ma niecałe 10 polubien. Widać, że jest ranek, widać go jak na talerzu, w tym samym momencie pewnie w niebo w tym mieście
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: Ja wybieram tylko pojedyncze, bo jest ich setki, są nagrania z wielu kamer, ale na prawdę nie chce mi się szukać teraz, czkaj tutaj cos o tym było: https://wykop.pl/wpis/79364551/its-just-drone-bro-https-packaged-media-redd-it-ky
Ja zalinkowałem na prawdę dziesiątki nagrań, przejrzyj je sobie, jak ci mało, wejdź na reddit, wejdź na twitterem pooglądaj jakieś fox i wywiady z kirbym czy posty trumpa xd, posłuchaj przechwyconych nagrań pilotów. Wszystko jest jak na dłoni i trzeba
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: no sobie poprzeglądam, bo się nudzę w nocy w pracy jak zawsze. Ale ogólnie nie ma co się dziwić że są setki nagrań. Jak temat jest chwytliwy to niejedna osoba wrzuci fejka, którego dzisiaj śmiesznie łatwo zrobić, by zaistnieć w internecie.
O wiele rozsądniej być sceptykiem do bólu, niż wierzyć we wszystko co widzimy w internecie. Nauczyłem się tego będąc moderatorem parę lat idzialu o ufo i przeglądając go
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: Oczywiście, większość nagrań to fake, to nie ulega wątpliwości ale pewien % nie. Ja tam cię nie będę przekonywał do czegokolwiek, każdy wie swoje i tyle, takie dyskusje nie mają sensu ogółem.
  • Odpowiedz
@Van-der-Ledre: tak czy inaczej, jeżeli okaże się, że masz rację i pojawia się niepodważalne dowody, to będę pierwszym który przyzna się do błędu i powie ze masz rację.

Ale wątpię żeby do tego doszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sinti: no niestety, ja już przeżyłem swoje boom na kosmitów. Jak się pojawia jakieś konkretniejsze dowody, to być może będę mniej sceptyczny, póki co nic nie przemawia za tym że to jakaś super zaawansowana obca cywilizacja. Drony, nawet nietypowo zachowujące się nie przekonają mnie. Drony są teraz ważnym elementem wojen i jakoś dziwnym przypadkiem pojawiają się na niebie. Ciekawe czemu się nie pojawiało ich tyle załóżmy 20 lat temu.( ͡
  • Odpowiedz
Posiadaj technologię dzięki której możesz przelecieć lata świetlne ze swojego układu na ziemię. Nie wiem, jakieś warpy, nadprzestrzenie czy inne warmhole.
Przyleć tutaj, bądź widoczny, włącz światełka, a na koniec rozwala cię jakiś prymitywny samolot petardą xD

Przecież to tak, jakby starożytni hetyci mieli za pomocą strzały wystrzelonej z rydwanu zniszczyć abramsa. Takie opowiastki nie mają żadnego sensu.
  • Odpowiedz
@KanapkaPL: ktoś gdzieś wrzucił film jak parę tygodni temu przelatywało kilka mrugających światełek XD bo wiesz kosmici przylatują do nas z innych układów planetarnych czy galaktyk z ledami mrugającymi w ustandaryzowany sposób
  • Odpowiedz