#wiedzmin #wiedzmin3 #wiedzmin4 Podsumowanie tych argumentów świadomych wykopków którzy się czują lepsi niż ci z reddita czy tam facebooka:
-Ciri nie przeszła próby traw !! A skąd to wiesz xD Zresztą widziałem już, że redzi potwierdzili, że przeszła
-Ale to kobieta!! nie może!! No w książkach było napisane, że młodzi chłopcy byli brani ale też nie kojarze by w książce było coś o tym, że nie wolno dziewczynkom albo Umie. No ale Redzi nie wiedzieli i zrobili próbe traw na na Umie już w 2015. No ale wiedzminem nie została.
-Ciri jest brzydka! xD To se moda pobierzesz
-Za dużo lewactwa, woke i wgl To książek nie czytaj, szoku dostaniesz o czym sapek pisał w latach 90.
-Klasyczne lewaki, kobieta silna a faceci słabi ehhh
-Ale głupi scenariusz trailera, cała gra będzie przez to głupia, widać, że nikt ze starej ekipy redów już nie pracuje, ale oskarkom sie spodoba!! to chyba moje ulubione xD
A to wszystko po jednym cinematicu, winszuje.
ps. Ale fakt faktem szkoda, że wybrali Ciri a nie jakiegoś wiedzmina co my sobie stworzymy. Nigdy nie lubiłem Ciri
Ale fakt faktem szkoda, że wybrali Ciri a nie jakiegoś wiedzmina co my sobie stworzymy. Nigdy nie lubiłem Ciri
+1. to pierwszy rozsądny argument krytyczny wobec Wiedzmina 4, jaki widzę od rana (bo te wymienione przez Ciebie to krytyka pisana przez internetowych ułomków). Ciri nie jest tak "cool" jak Geralt, nigdy w żadnej wersji Wiedzmina nie budziła mojej sympatii. też miałem nadzieję na tworzenie swojego wiedzmina.
Zauważyłem, że odnosicie się do książki gdy wam akurat to pasuje (np. woke) ale gdy chodzi o próbę traw to już do książki się nie odnosicie bo wam tak wygodnie. Hipokryzja po całości.
@DoubleWu: o ile pamiętam dobrze to w polskim serialu wiedźmin były wiedźminki, ale oglądałem to mega mega dawno więc już nie pamiętam dokładnie. Poniżej kobieta wiedźmin z serialu ( ͡°͜ʖ͡°)
@DoubleWu Nie no Ciri musiała przejść próbę traw, widać po oczach. Bardziej istotne jak dorosła kobieta mogła przejść próbę traw? Nie wiem czy wg lore w ogóle było to możliwe?
Inna sprawa, że Ciri to c-----a postać. W książkach strasznie denerwująca i głupiutka, w grach nieciekawa. Jak oni chcą o nią oprzeć grę? - pewnie zmienia jej charakter tłumacząc to przemiana wewnętrzna bohatera.
Zawsze jak ktoś przedtemna idzie z takim wózkiem czy sklepowym i idzie wolno to mam niepohamowaną ochotę z-----ć my kopa w ten wózek żeby się ruszył. Nie umiem chodzić wolno. CMON DUDE NIE MAM CALEGO DNIA ZACZNIJ ISC #zalesie #adhd
Podsumowanie tych argumentów świadomych wykopków którzy się czują lepsi niż ci z reddita czy tam facebooka:
-Ciri nie przeszła próby traw !!
A skąd to wiesz xD Zresztą widziałem już, że redzi potwierdzili, że przeszła
-Ale to kobieta!! nie może!!
No w książkach było napisane, że młodzi chłopcy byli brani ale też nie kojarze by w książce było coś o tym, że nie wolno dziewczynkom albo Umie. No ale Redzi nie wiedzieli i zrobili próbe traw na na Umie już w 2015. No ale wiedzminem nie została.
-Ciri jest brzydka!
xD
To se moda pobierzesz
-Za dużo lewactwa, woke i wgl
To książek nie czytaj, szoku dostaniesz o czym sapek pisał w latach 90.
-Klasyczne lewaki, kobieta silna a faceci słabi
ehhh
-Ale głupi scenariusz trailera, cała gra będzie przez to głupia, widać, że nikt ze starej ekipy redów już nie pracuje, ale oskarkom sie spodoba!!
to chyba moje ulubione xD
A to wszystko po jednym cinematicu, winszuje.
ps.
Ale fakt faktem szkoda, że wybrali Ciri a nie jakiegoś wiedzmina co my sobie stworzymy. Nigdy nie lubiłem Ciri
+1. to pierwszy rozsądny argument krytyczny wobec Wiedzmina 4, jaki widzę od rana (bo te wymienione przez Ciebie to krytyka pisana przez internetowych ułomków). Ciri nie jest tak "cool" jak Geralt, nigdy w żadnej wersji Wiedzmina nie budziła mojej sympatii. też miałem nadzieję na tworzenie swojego wiedzmina.
źródło: 536
PobierzInna sprawa, że Ciri to c-----a postać. W książkach strasznie denerwująca i głupiutka, w grach nieciekawa. Jak oni chcą o nią oprzeć grę? - pewnie zmienia jej charakter tłumacząc to przemiana wewnętrzna bohatera.