Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie z anonimowego bo boty by mi zalały zaraz skrzynkę.

Czy ktoś z tagu #nieruchomosci może mi wytłumaczyć czemu tak popularny stał się tu spin że trzeba szybko obalić aktualny rząd bo chcą wprowadzić bk0? Przypominam że aktualny rząd jeszcze nic nie zrobił w tym kierunku i przez to że jest rządem koalicyjnym, gdzie spierają się różne poglądy, szansa na wprowadzenie czegokolwiek jest dużo mniejsza.

Polecam porównanie aktualnej sytuacji do rządów Zjednoczonej Prawicy, za którymi tak wielu tagowiczów tęskni, gdzie ustawy były przepychane z dnia na dzień, często nocą, bez konsultacji i jednogłośnie, a podpisywane przez prezydenta następnego ranka - w tym słynne bk2.

#nieruchomosci #polityka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to ktokolwiek mówi o obalaniu całego rządu z tego powodu? Jeszcze poniekąd jestem w stanie zozumieć chęć obalenia Paszyka.
Ale obalanie całego rządu? Gdzie lewica ma najbardziej sensowne postulaty z zakresu mieszkalnictwa? No litości xD
  • Odpowiedz
tak popularny stał się tu spin że trzeba szybko obalić aktualny rząd bo chcą wprowadzić bk0?

@mirko_anonim: nie ma tutaj takiego spinu i sam go sobie wymyśliłeś duża większość tagowiczów tutaj głosowała na obecną koalicję i nadal ją popiera to że ktoś krytykuje pojedyncze poczyniania obecnej koalicji nie oznacza, że odrazu jest za pisem. Tak więc od samego początku jesteś w błędzie wychodząc z tezą, że ktoś na tagu chce
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ogółem do czerwca wykop będzie nieużywalny z uwagi na boty przed wyborami, już to widać na głównej w komentarzach gdzie niektórzy robią fikołki logiczne kwalifikujące się na olimpiadę żeby tylko robić propagandę w jedną czy drugą stronę.
Nadal, @zeszyt-w-kratke dobrze to podsumował, nikt normalny nie pisze o obalaniu całego rządu z uwagi na jeden owoc korupcji w postaci BK0% a już na pewno żaden z nich z tego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Wielka-Polska-Betonowa:

nie wiem gdzie ten spin, ale chyba na pisowskich forach

tak, na pisowskim forum wykop.pl
@kot__morderca +1045
przeciez oni tylko planuja zmienic nazwe programu, bo narobil sie smród. Ani kroku w tył w dojezdzaniu PSL/KOwcow w kazdym zakątku internetu za ten przekręt!

Paszyk: "Myślę, że w pierwszym kwartale przyszłego roku nie tylko pokażę program.
Dla mnie kluczowe są przeprowadzone od wielu lat badania. Blisko połowa
  • Odpowiedz