Aktywne Wpisy

Bunch +25
Typek wyciął sobie ścianę na balkonie bo chciał mieć widok w prawo, lol... Zawali się? #heheszki
źródło: temp_file307993998989059447
Pobierz
bulbulator90 +3
Coraz częściej mam myśli, że nienawidzę siebie. Widzę innych ludzi i stwierdzam jak beznadziejny jestem przy nich, jak bardzo odstaje od nich...
#przegrywpo30tce #samotnosc
#przegrywpo30tce #samotnosc

W każdym razie ołówek, format A3, Karlach, #baldursgate3 i to chyba tyle :)
Byłbym zapomniał, zrobienie dobrego zdjęcia i obróbka tegoż, by wyglądało to jakoś, była chyba trudniejsza, niż sam proces rysowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rysujzwykopem #tworczoscwlasna
źródło: karlach
PobierzOgólnie powiem tak, z jednej strony stosunkowo niskie różnice w tonach to świadomy zabieg, bo chciałem postawić na maksymalny kontrast między postacią, a tłem. Nie mówię, że założenie, czy samo wykonanie tego założenia wyszło dobrze, bo jedna kwestia (podobnie jeśli chodzi o poziom detali tym niższy, im dalej od twarzy). Ale tu dochodzimy do drugiej kwestii - mianowicie na zdjęciu wypada to dużo
U mnie Lae'zel jest aktualnie w drużynie i mimo że początkowo też mnie momentami irytowała, to po przejściu górskiej przełęczy i szkółki githyanki zaczęłam odbierać jej postać inaczej. Teraz dużo bardziej mi pasuje
@shelkofy: tak, tu się zgadzam. Co prawda chodzę z Galem, bo jest użyteczną postacią, ale fakt, że nie jest to postać zbyt wyrazista. Wyll natomiast wypada jeszcze gorzej.
Szkoda, jak mówisz, że trzeci akt to porażka, bo ciekaw jestem, jak pokazali w grze same Wrota Baldura. No ale nic, zobaczymy.
@Apaturia