Aktywne Wpisy

mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Proszę o opinię
Mam brata P. Ma 30 lat, jest singlem, pracuje w IT.
Kiedy zostałam matką, zaczęłam się przyjaźnić z samotnymi matkami u mnie na osiedlu i poznałam taką jedną, fajną.
O. ma 22 lata i jest singielką. Jest piękna i kiedy pokazałam jej zdjęcia brata powiedziała że jest przystojny. Pomyślałam, że będą razem do siebie pasowali.
Kiedy spotkałąm się z bratem pokazałam mu jej zdjęcie, ale kiedy dowiedział się, że
Proszę o opinię
Mam brata P. Ma 30 lat, jest singlem, pracuje w IT.
Kiedy zostałam matką, zaczęłam się przyjaźnić z samotnymi matkami u mnie na osiedlu i poznałam taką jedną, fajną.
O. ma 22 lata i jest singielką. Jest piękna i kiedy pokazałam jej zdjęcia brata powiedziała że jest przystojny. Pomyślałam, że będą razem do siebie pasowali.
Kiedy spotkałąm się z bratem pokazałam mu jej zdjęcie, ale kiedy dowiedział się, że

Lewusx +149
Zawody kulturystyczne Sopot 2025.
Zawodnik którego prowadzę od prawie 2 lat, 18 latek, wygrywa mocno obsadzoną kategorię junior do 75kg.
Pokonał 26 innych starszych w większości osób, jako kategoria obowiązuje do 23 roku życia.
Jestem dumny, że zgłaszają się do mnie tak ambitne osoby, a ich wyniki potwierdzają, że coś tam się na tym znam. :)
Zawodnik którego prowadzę od prawie 2 lat, 18 latek, wygrywa mocno obsadzoną kategorię junior do 75kg.
Pokonał 26 innych starszych w większości osób, jako kategoria obowiązuje do 23 roku życia.
Jestem dumny, że zgłaszają się do mnie tak ambitne osoby, a ich wyniki potwierdzają, że coś tam się na tym znam. :)

źródło: IMG_7280
Pobierz
#przegrywpo30tce #samotnosc
W umiejętnościach społecznych, small talk, przeżycia, doświadczenia. Multum zainteresowan, planów, umiejętność ich realizacji krok po kroku....
Generalnie mówiąc: ogarnięcie życiowe, że jak słyszysz to myślisz: Wow
@bulbulator90: przesadzasz, mnóstwo ludzi jest pospolitych jak błoto, bez zainteresowań, przesluzgujacych się od dnia do dnia na autopilocie, bez poważniejszej myśli, z planami skopiowanymi z neta i marzeniami co najwyżej o kasie albo seksie.
@bulbulator90: To, że idziesz innym tempem, nie znaczy, że jesteś "w tyle". Masz prawo rozwijać się po swojemu, na własnych zasadach. Nie pozwól, by cudze tempo podkopało Twoje poczucie wartości. Ty też jesteś wystarczający – właśnie taki, jaki jesteś.
@bulbulator90: Najpierw trzeba pokochać wewnętrzne dziecko.
@bulbulator90: :D wiekszość ludzi własnej d--y nie potrafi ogarnąć, skąd Ty bierzesz takie wnioski?
Nie są to jakieś "wyższe sfery" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Incele przegrywy mają problem z rozmawianiem z kobietami, ja nawet nie mam par xD
https://wykop.pl/wpis/81818589/wpis#283713963
Przecież Ci odpisałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bois Imperial, na zbliżające się lato Aqua Di Gio Profondo. Fajne może być Prada Luna Rossa Black - delikatny, ale elegancki, nienarzucajacy się.
Na okres jesień zima - Hugo Boss Bottled Elixir - kupiłem kiedyś w ciemno, ale nie żałuję, najwięcej komplementów za niego dostałem, nawet