Wpis z mikrobloga

jak bardzo odstaje od nich

@bulbulator90: przesadzasz, mnóstwo ludzi jest pospolitych jak błoto, bez zainteresowań, przesluzgujacych się od dnia do dnia na autopilocie, bez poważniejszej myśli, z planami skopiowanymi z neta i marzeniami co najwyżej o kasie albo seksie.
  • Odpowiedz
Coraz częściej mam myśli, że nienawidzę siebie.

@bulbulator90: To, że idziesz innym tempem, nie znaczy, że jesteś "w tyle". Masz prawo rozwijać się po swojemu, na własnych zasadach. Nie pozwól, by cudze tempo podkopało Twoje poczucie wartości. Ty też jesteś wystarczający – właśnie taki, jaki jesteś.
  • Odpowiedz
W umiejętnościach społecznych, small talk, przeżycia, doświadczenia. Multum zainteresowan, planów, umiejętność ich realizacji krok po kroku....

Generalnie mówiąc: ogarnięcie życiowe, że jak słyszysz to myślisz: Wow

@bulbulator90: :D wiekszość ludzi własnej d--y nie potrafi ogarnąć, skąd Ty bierzesz takie wnioski?
  • Odpowiedz
@bulbulator90: ogarnia czy mówi że ogarnia? Pamiętaj o zasadzie House'a - everybody lies. Podejrzewam że wielu ludzi z Twojego kręgu tylko twierdzi że jest wszystko super, a w rzeczywistości płaczą wieczorami w poduszki i uważają że zmarnowali życie
  • Odpowiedz
  • 0
@FedoraTyrone
https://wykop.pl/wpis/81818589/wpis#283713963

Przecież Ci odpisałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@bulbulator90 0
@FedoraTyrone
Bois Imperial, na zbliżające się lato Aqua Di Gio Profondo. Fajne może być Prada Luna Rossa Black - delikatny, ale elegancki, nienarzucajacy się.

Na okres jesień zima - Hugo Boss Bottled Elixir - kupiłem kiedyś w ciemno, ale nie żałuję, najwięcej komplementów za niego dostałem, nawet
  • Odpowiedz
@bulbulator90: po co wgle takie rozkminy ? 90% ludzi to dookoła Ciebie to plankon ktory tylko patrzy zeby sie nażreć, nachlać, nachapać i naruchac. Na prawdę nie trzeba wiele żeby być bardziej wartościową jednostką od reszty społeczeństwa.
  • Odpowiedz