Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fizyk997: wczoraj jakiś pet wrzucil mnie na czarną bo mu powiedziałem, że to że Goli brakuje wspólnika nie oznacza, że chodzi mu stricte o Boxdela xD jeszcze sie zapierał, ze wspomniał o nim, no nie, wspomniał tworca materiału który napisał sobie tezę pod te wypowiedź, jeszcze zostałem zwyzywany od watahańczyków gdzie ja na zwyrola pluje równie mocno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TurboEgo: Okej, masz rację, przepraszam za nazwanie petem. Nie widziałem tego nagrania z Hubertem i cały czas myślałem, że chodzi o to z Turskim
  • Odpowiedz
  • 0
Ze wszystkim się zgadzam oprócz tego przekupstwa.

@Phantom-14: Najpierw rzucił jej około 4 tysiące i zapewnił kąt w swoim mieszkaniu, zestaw komputerowy był później. Jednak przekupstwo to nie tylko kwestia ile jej zapłacił, a wizja jaką przed nią otworzył.
Olciak w materiale z Wątorem mówiła o sytuacji z próbą samobójczą i rozsyłaniu jej porgograficznego zdjęcia przez influensera, którego się boi, bo jest wpływowy (później Boxdel sam się przyznał, że chodziło
  • Odpowiedz
  • 0
@Phantom-14: Gdzieś się Baxton przyznał, że dał jej 4k czy 4,5k, a po jakimś czasie mówił, że to na terapię.
Więc była gotówka, było zaoferowanie mieszkanie u Boxdela z czego skorzytała i to bez wątpienia była korzyść majątkowa.
  • Odpowiedz
@TurboEgo: znaczy wiesz, jesteśmy randomami dla siebie, ale też nie mam problemu przeprosić i przyznać się do błędu jeśli nie miałem racji. Miłego wieczoru, smacznej kawusi i wiadomo co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz