@vincivinci123: Ja tam lubię patrzeć jak zawodowcy opowiadają że takich dwóch na raz to nosem wciągną, a potem wychodzi na odwrót xD No ale Gracka mi szkoda, chyba najnormalniejszy z tych ludzi co mają swoje zasady
@vincivinci123 na ulicy nie ma zasad skąd takie prawilniaki się wywodzą więc czego mają iść się k---a w boksie bic 2 paralityków vs typ co już liznął trochę walki?
@Ommadawn: tak samo gadal, ze im w-------i, jak marcon gadal, ze wyda film na polaka. To element show. Watpie, ze serio myslal, ze to wygra skoro juz walka z denisem pokazala, ze to nie ma sensu
@misrz_mocy_ognia: wiesz stary, chodzi o to, ze przebieg walki jest juz znany przed walką. Nikt w sumie nikogo nie wyjaśnił, konfy słabe, bo każdy wiedział jak to się skończy, dla gracjana to żaden wstyd, po za tym on jest w porządku w miare wiec nie rozumiem nagonki i do tego jeszcze Adrian Cios wygrywa walki i zyskuje dzięki tym zestawieniom. Dla mnie lipa. J---c te friki juz
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
#famemma
Komentarz usunięty przez autora Wpisu