Potrzebuję waszych list ( ͡°͜ʖ͡°) Kto ma dużo ciekawych, niekoniecznie mocno znanych i oklepanych zapachów do rozlania? Szukam czegoś na maxa ciekawego (może być wręcz dziwnego xd) i mało znanego. Potrzebne do świątecznych prezentów. #perfumy
@akNe: Jeśli mało znane, to może odezwij się do Kamila Bańkowskiego (Fyyre Perfumes na FB), posiada zapachy od 1,5zł/ml do 7 zł/ml, ja uwielbiam od niego "Pokuśnicę", a na przykład Szwagier dostał ode mnie "Ragnaroka", który idealnie trafił w jego skórzane gusta, gdzie dla mnie był za mocny Jak się do nich odezwiesz to wyślą Ci listę z nutami, ceną i opisem :)
@akNe: kup sobie discovery set ELdO, 20 próbek 2ml za 160 ziko z ich sklepu + jeszcze chyba zniżkę dostajesz na perfumy. Czy dziwne? Moim zdaniem bardzo dużo noszalnych perfum, na pewno nie mainstream ale też nie jakieś dziwolongi.
Kto ma dużo ciekawych, niekoniecznie mocno znanych i oklepanych zapachów do rozlania? Szukam czegoś na maxa ciekawego (może być wręcz dziwnego xd) i mało znanego. Potrzebne do świątecznych prezentów.
#perfumy
Jak się do nich odezwiesz to wyślą Ci listę z nutami, ceną i opisem :)