Wpis z mikrobloga

@donfallo: wafelki top! Najlepszy słodycz jaki wymyśliła ludzkość. Ja wolę Grześki bez polewy, a jak mam kupować to kupuję wafelki z Jutrzenki (specjalnie z wielkiej) na wagę. Apel do każdego miłośnika wafelków: sprawdźcie w swoim Luxie czy ich nie macie, a jak macie to kupcie sobie od razu z pół kilograma, bo szybko znikają (σ ͜ʖσ)
Soczi - @donfallo: wafelki top! Najlepszy słodycz jaki wymyśliła ludzkość. Ja wolę Gr...

źródło: Wafelki-kakaowe-Jutrzenka-opakowanie-3-2-kg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Thorus88: u mnie w mieścinie (prawdopodobnie) w każdym Luxie Społemowskim. Są też na allegro.
Na imieniny z kumplem kupowaliśmy pakę 3 kg i rozchodziła się z 2-3 dni :D Ze świeżej paczki są świetne, miękkie, kruche i słodkie.
@perseweratywnosc jak mam do wyboru jakikolwiek słodycz to i tak sięgnę po wafelka. Niedawno odkryłem też wafelki w czekoladzie od milki (choco wafer), ale są dość drogie i bardzo słodkie, ale
  • Odpowiedz
@_xD_: jak się ma flaki rozklekotane to może tak. Mi tam nic nie jest po zjedzeniu jednego, dwóch ewentualnie dziesięciu sztuk :)
  • Odpowiedz
@_xD_: słodki jeżu... Ja nieraz po pracy kupię z 300 g żeby na drugi dzień do pracy zanieść i poczęstować, ale przeważnie dociera max połowa XD Bo – aaa spróbuję jednego czy dobry... no dobry. Za minutę, ciekawe czy drugi też będzie taki dobry... no dobry.. I tak aż się opamiętam :D Bywało też że zostawało 5 wafelków to stwierdziłem, że tyle to już się nie opłaca wozić do pracy.
  • Odpowiedz
@ubog: @CzarnyBelzebub powtórzę trzeci raz. Ja spotkałem tylko w Społem. Paczka ma 3,2 kg, więc w markecie chyba nie będzie. Trzeba szukać w sklepikach ze słodyczami na wagę :< Nie pomogę.
  • Odpowiedz