Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xyz_xyz: jedyną zaletą androida jest to że upodobnia się do ios i nawet to jakoś wychodzi, ale aplikacje na androida to nadal tragedia w porównaniu z tymi samymi aplikacjami tworzonymi pod ios
  • Odpowiedz
  • 1
@Mathouse88: Miałem więcej wolnego czasu i trochę opanowałem temat. Gest "wstecz" się znalazł po głębszym researchu, bo we wbudowanym poradniku o tym nie było. Znaków specjalnych jak nie było tak nie ma, trzeba instalować inne klawiatury i później przełączać się między nimi żeby sobie wstawić chociażby symbol potęgi do kwadratu. Póki co wrażenia są takie, że jak się trochę poinstaluje aplikacji i spersonalizuje ustawienia to zaczyna to mieć ręce i
  • Odpowiedz
Znaków specjalnych jak nie było tak nie ma, trzeba instalować inne klawiatury i później przełączać się między nimi żeby sobie wstawić chociażby symbol potęgi do kwadratu.

@qps666: rada - ustawienia -> klawiatura -> zastępowanie tekstu
ustaw tam sobie, że ^2 ma być zastępowane potęgą do kwadratu (którą sobie skopiowałeś wcześniej z innej klawiatury czy z neta)
ogólnie to jest bardzo pożyteczne do zastępowania rzeczy które często wpisujesz, np "@@" podmienia się
  • Odpowiedz
  • 0
@xqwzyts: jest na odwrót jak w androidzie, od lewej strony ekranu do prawej. Telefonu się pozbyłem i wróciłem do androida po kilku dniach, nigdy więcej IP :v
  • Odpowiedz
@qps666 co jeszcze cie wkurzało? Ja calky życie android i teraz rozważam między 16 pro a oneplus 12. Żona namawia na iois ale jakoś jestem uorzedsony
  • Odpowiedz
  • 0
@xqwzyts: Ja byłem pozytywnie nastawiony na iOS i byłem naszykowany na zakup nowego SE co ma wyjść na wiosnę, dużo osób polecało, spodziewałem się efektu wow, ale niestety mimo dobrych chęci iPhone nie dla mnie. Obsługa telefonu była niewygodna, poza tym co wyżej pisałem to jeszcze jakby mniej responsywny dotyk, trzeba było mocniej naciskać ekran. No i ogólny komfort użytkowania. Ja telefonu używam do internetu i komunikacji, i nie zauważyłem
  • Odpowiedz