Wpis z mikrobloga

Ostatnio zacząłem sobie słuchać Radio Kierowców na #dab w #samochody. To miła odmiana, nie ma tam czerstwych gadek i żenujących żartów jak w Rmf, Radiozet, RMF MAxx. Nie wiem czy nie lecą w kolko te same piosenki jak na wymienionych przeze mnie stacjach, ale wczoraj leciał Lady Pank, dzisiaj słyszałem Lennego Kravitza, także na razie jest ok. Jakie Wy macie odczucia słuchacie tego? Da się słuchać na dłuższa metę? Czy zaraz znów zaatakuje mnie Kizo i Sannach...….

Kolejny sukces to udało mi się zmienić w pracy regularnie słuchane radio z RMF FM na Eska Rock, od razu lepiej w robocie się pracuje.

#muzyka #radio #pytanie #rmfmaxxx #rmffm #radiozet #radiokierowcow #radio #chwalesie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Miszcz_Joda: czwórki też da się czasem posłuchać. Lecą rapsy (audycję prowadzi numer raz), czasem jakieś elektro. Niestety są też lewacko-feministyczne audycje no i jak to dab - czasem przerywa (Trójmiasto)
  • Odpowiedz
@Miszcz_Joda: Słucham w długich trasach z różowym bo ona nie daje rady słuchać godzinami stricte rockowych stacji a w radiu kierowców jest fajna mieszanka rockowo popowa z różnych czasów od klasyków po nowe. Czasem też wpadnie jakieś country. Ale po jakimś czasie jak sporo słuchasz to wyłapiesz, że piosenki się powtarzają.
I co do gadania to też nie do końca idealne bo o ile w nocy sobie leci muzyka tak
  • Odpowiedz
@Miszcz_Joda: nie ma takiego radia, ale ostatnio słucham sobie przez zestaw telefon+głośnik bt muzyki ze strony open.fm lub stacji radiowych z całego świata (radio.garden). na open.fm łatwo ustawić taką stację że non stop jest muzyka
  • Odpowiedz