Wpis z mikrobloga

Stoję sobie od 2 h przed Wrocławiem na autostradzie bo płonie cysterna. Blah. A o 6.39 miałem być w Polkowicach... Wspaniały start tygodnia w pracabaza...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

O kurde, patrzę na mapę Google właśnie. Będę wracał z projektu w Niemczech za parę godzin, to mam nadzieję że zdążą posprzątać do tego czasu.
  • Odpowiedz
  • 3
@markhausen mam filmik z płonąca ciężarówka i wyglądała z tych 100 m jak cysterna. Kłócić się nie będę bo nie podchodziłem że względu na brak straży pożarnej owczas i nie wiedziałem czy nie pieprznie
  • Odpowiedz
  • 17
@markhausen update: panowie strażacy mówią, że jeszcze ok 3 h stania zanim zwolnia jeden pas. także jak ktoś chce jechać do wro od strony Śląska unikać autostrady
  • Odpowiedz
  • 0
@ukradlem_ksiezyc nie do mnie kieruj owo pytanie. Nie wiem co się dzieje na poprzednim zjeździe ani jak długi jest korek na ten moment. Pod prąd wątpię by mogli jechać bo po tylu godzinach to pewnie ten korek jest już do Katowic
  • Odpowiedz
  • 0
@ukradlem_ksiezyc kiedyś na S3 po 3h czekania cofałem 3km ciężarówką do zjazdu, a innych policja puszczała drogą serwisową która była zaraz pod moim nosem ale za wąska dla ciężarówki
  • Odpowiedz