Aktywne Wpisy

KomboteR +46

hermetyczniee +31
w nowy rok prawdopodobnie wejdę jako singielka. pierwszy raz od dłuższego czasu czuję, że nie zasługuję na takie traktowanie, takie odzywki, gaslighting, wieczne szukanie winy w sobie, podwójne standardy. co dziwne, chłop nie jest gigachadem, sam mówił kiedyś że jestem najładniejszą dziewczyną z jaką się spotykał, a traktuje mnie jakbym to ja była przegrywem. Mam już dość słuchania, że jestem chora i mam się leczyć (but actually, I am) gdy próbuję rozmawiać

Pomoże mi ktoś obliczyć ilość ml we flakonie po wadze ? Jestem j-----m tępakiem i nawet chat gp mi nie potrafi odpowiedzieć xD
Dobrą duszę proszę na priv
Potwierdzam, że są niektóre są źle podane (bądź wagi się różnią na przestrzeni lat). Raz wziąłem wagę i na test stwierdziłem różnice u mnie było nawet 30 gram różnicy względem wagi na ich stronie. Możliwe też, że ludzie wpisują raz wagę z korkiem raz bez. A na tej stronie psik psik masz wzór pod który podładasz wartości.
Dzięki uprzejmości mirka @jacobs22 60 ml bez kilku psikow wazy 0,206 pic rel. Zróbcie hałas dla niego za poświęcenie i ważenie flakonu na stoisku z owocami xD
Więcej takich dobrych ludzi :)
źródło: IMG_0163
Pobierz