Wpis z mikrobloga

Pierwsze widzę tag kiszaka na wykopie xD tu jest beczka z niego kręcona? Oglądałem go kiedyś jak grał w herosy i wydawał się spoko ofc. Jak ktoś nie bierze na serio jutuberow i ma w dupie. Nawet mnie śmieszyło jak cisnął po widzach. Z czego on jest znany? Bo jak gra w inne gierki raczej nie oglądam bo jest średni
#kiszak
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@The_Rainman: Szczerze, lubię tutaj czasami pisać bo nikt nie usunie mojego komentarza dlatego bo jest niewygodny lub nie muszę czytać wypowiedzi chłopaczków co wyzywają od idiotów tylko dlatego że nie lubię jakiegoś twórcy.( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do rozpoznawalności to dzieli się na dwie kategorie według mnie : Pozytywne i negatywne.
Pozytywne:
- no hit w Dark souls i Elden ring,
- dobra recenzja Diablo
  • Odpowiedz
@marszal122: Dlatego napisałem ''FAKTYCZNIE'' bo wychodziło na jaw że dochodziło do przypadków przekupstwa np. z biletem do disneylandu od ubisoftu lub dobre ''deale''za pozytywne recenzje diablo IV od blizzarda w czasie premiery ale nie zamierzam nikogo wskazywać palcem bo szczerze mówiąc nie pamiętam nazw recenzentów bo wydarzyło się to dosyć dawno ¯\(ツ)/¯.
  • Odpowiedz
Pozytywne:

- no hit w Dark souls i Elden ring

@JAscek: których nigdy nie zrobił zgodnie z zasadami. W ds1 po prostu oszukiwał używając gliczy i modów, wychodząc z gry w trudnych sytuacjach. Elden z prepem i może też z glitchami chociaż nie wiem. Także ten, dokładnie czego można się spodziewać po tym pecie
  • Odpowiedz
@dullboy: Dokładnie. Gość kreauje się na specjalistę od DS'ów a każdy kto pograł więcej w te gry wie jaki on jest mierny. Nie wspomnę o tym, że jego pierwsze przejścia DS1 pare lat temu odbywało się na zasadzie prowadzenia za rączkę przez czat a teraz przeszkadza mu mechanika dostępna normalnie w eldenie czyli SUMMONY.

Gość to hipokryta i narcyz, nic więcej.
  • Odpowiedz