Aktywne Wpisy

jamestown +20
#raportzpanstwasrodka Ostatnio Khmerska fuszerka wyprowadzała Klapka z równowagi, co nie przeszkodziło mu wziąć najtańszego fachowca do położenia cegieł i w dzisiejszym gniocie chwalił postępy w budowie.
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
źródło: new angkor wat
Pobierz
Jagoo +14
Łódź summer festiwal, nie wiem ile ludzi przyszło, ale godzinę temu przestali wpuszczać ludzi xd
#lodz #lodzsummerfestival #imprezy
#lodz #lodzsummerfestival #imprezy
źródło: temp_file633976299755869937
Pobierz

źródło: polityk
PobierzChcesz zachęcić ludzi do inwestowania w rynki kapitałowe nie obniżając belki? Ogólnie to niewielka część społeczeństwa ma nieruchomość pod wynajem ale duża część można zachęcić nizszymi kosztami
i nic nie zarobic a o to przeciez chodzi, prawda?
to zanczy ze nastapi ubytek w dochodach panstwa - gdzie chcesz go kompensowac?
Czy to porada w stylu wszyscy badzmi bogaci i szczesliwi?
to podziel sie z nami tymi legalnymi sposobami, odwolamy akcje precz z belka od lokat
@Dawul:
W tym kraju nikt nie myśli o ekonomii i zdrowym budżecie tylko o realizacji chorych obietnic.
Nikt się nie zastanawiał czym załatać dziurę ze zwolnienie z PIT dla młodych do 26 lat. Takich prezentów dostało kilka grup wiekowych a najbardziej dostaje się tym którzy są w drugim progu oraz przedsiębiorcom.
Ten
Ale co to wszystko ma do uprzywilejowania zarobku na nieruchomościach vs zarobku wykonywania pracy najemnej?
Podkreśliłem kulka razy, ze zmiany dla budżetu mają być neutralne, odpuścić ludziom na etacie a braki załatać w podatkach majątkowych i konsumpcyjnych. Być może dla niektórych nic się nie zmieni, ale ogólnie idea jest prosta: plac podatek dopiero jak coś masz, a nie jak próbujesz cos zdobyć. Co w tej idei się nie podoba?
A te grosiki wypłacane po 60.... dobra...
Człowieku, mówimy o życiu z pracy kapitału, a ty mi mówisz o programie emerytoanym z limitami 3 pensjie rocznie.... uważasz że to na temat?
zmus go....
@Dawul: