Wpis z mikrobloga

Wytworzyłam w sobie takie dziwne zachowanie, że jak mi smutno, to chce mi się pracować i realizować swoje plany xD

W takim kontekście, że EBAĆ SMUTEK
TERAZ BĘDĘ DĄŻYĆ DO BOGACTWA I ZAPEŁNIE SWOJĄ PUSTKĘ PIENIĘDZMI
Rada rada
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wrrronika A ja mam tak jak mi się chce jeść na redukcji, to idę ćwiczyć lub chodzić i przechodzi chęć jedzenia.
Przed snem mam dużo planów, a rano czar pryska. Znasz to?
  • Odpowiedz
  • 1
@xiv7: @czapkaaa

No i fajnie. Po śmierci nic nie będę miała, ale to co doznam za życia i w czym wezmę udział spowoduje, że moje życie będzie lepsze

Moglabym miec rozne reakcje stresowe, niektodzy sie zapijaja, niektorzy po prostu odmozdzaja [jak ja kiedys], a teraz przynajmniej jakies korzysci z tego mam B)
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Pustki w sercu nie zapelnisz pieniędzmi narkotykami czy innym gównem umrzesz nawet mając miliony na koncie zapamiętaj jedno że ktoś na tym świecie cie kocha nie mając niczego
  • Odpowiedz
  • 1
@xiv7: naczy jakbysmy mieli byc szczerzy to moje zycie to tez raczej sinusoida poczucia spokoju i spelnienia, pomiedzy odczuwaniem bezsensownosci istnienia xD

Ogolnie jestem materialistka, poprawiam sobie humor zakupami, ale tez moja najwieksza potrzeba jest to mityczne 'bycie kochana'

No ale roznie w zyciu bywa
  • Odpowiedz
  • 0
@czapkaaa: zycze tego kazdemu, bo tez tego pragne

Jednak nie zawsze i nie kazdemu ta milosc bedzie towarzyszyla w zyciu
I niestety w tych gorszych chwilach trzeba znalezc zastepstwo
  • Odpowiedz
Pieniądze nie sa zastępstwem nie ważne ile byś ich miała nie dadzą ci szczęścia, pieniędzmi kupisz chwilę w których będziesz szczesliwa a jeśli ci ich zabraknie co wtedy szukaj kogoś kto będzie z tobą kiedy ich nie masz i zostanie kiedy je będziesz miała
  • Odpowiedz
  • 0
@czapkaaa: a uważasz, że miłośc też jest zupełnie bezinteresowna?

Nad relacją też trzeba ciągle pracować, a jeśli oprze się cale swoje szczescie na milosci drugiej osoby, to zycie moze sie tak samo posypac

Nie mowie, ze pieniedzmi sie kupi szczescie
Ale samo szczesxie jest bardzo ulotne i zalezne od tego, jak duzo smutku odczuwamy
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Miłość jest i powinna być bezinteresowna ale jeśli ty piszesz żeby j---ć smutek i to cie nakręca do bogactwa jest zajebiście smutne bo z atomatu szukasz gościa z kasą
  • Odpowiedz
  • 0
@czapkaaa: a nie pomyslales ze to ja jestem ta osoba z kasa? xD

W poscie doslownie mowie o tym ze pracuje - czyli robie rzeczy, ktore maja na celu powiekszyc moj majątek

A nawet jesli. To tez splycajace. Czlowiek z kasa czy bez. Kazdy tej milosci szuka i potrzebuje
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Jeśli chcesz opierać szczęście na pieniądzach to nigdy nie będziesz szczęśliwa możesz mieć miliony za które ktoś cię będzie kochał miłość cię znajdzie jak ich nie będziesz miała i ktoś bezinteresownie się w tobie zakocha
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Dziękuję, aczkolwiek opłata za wytłumaczenie tego zjawiska, tudzież "suchar" jak to Pani określiła wyniesie 300zł. Wszak sama Pani stwierdziła że to dziwne zachowanie, więc doktur Fhilbert naukowo wyjaśnił zasugerowane tym wpisem pytanie pt: "skąd to się bierze" Jeśli tak nie było, trudno. Usługa odbyta, stać chyba Panią. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@MacronT1000: zgodnie z art. 213 § 7 kk, umowa nieodbyta jest gdy nie zostały ustalone warunki jej przed podjęciem i zrealizowaniem usługi.

Dodatkowo według sygnatury IC 420/69 napastowanie pieniężne Weronik jest karane usunięciem z obserwowanych

Pozdrawiam
  • Odpowiedz