Aktywne Wpisy

StrangeGem +44
Wróciłam z randeczki. Kawaler k---a dramat jakby z tagu przegryw się urwał. Nienawiść do bab silna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: temp_file4102443241805891833
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file4102443241805891833
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W takim kontekście, że EBAĆ SMUTEK
TERAZ BĘDĘ DĄŻYĆ DO BOGACTWA I ZAPEŁNIE SWOJĄ PUSTKĘ PIENIĘDZMI
Rada rada
Przed snem mam dużo planów, a rano czar pryska. Znasz to?
No i fajnie. Po śmierci nic nie będę miała, ale to co doznam za życia i w czym wezmę udział spowoduje, że moje życie będzie lepsze
Moglabym miec rozne reakcje stresowe, niektodzy sie zapijaja, niektorzy po prostu odmozdzaja [jak ja kiedys], a teraz przynajmniej jakies korzysci z tego mam B)
Ogolnie jestem materialistka, poprawiam sobie humor zakupami, ale tez moja najwieksza potrzeba jest to mityczne 'bycie kochana'
No ale roznie w zyciu bywa
Jednak nie zawsze i nie kazdemu ta milosc bedzie towarzyszyla w zyciu
I niestety w tych gorszych chwilach trzeba znalezc zastepstwo
Nad relacją też trzeba ciągle pracować, a jeśli oprze się cale swoje szczescie na milosci drugiej osoby, to zycie moze sie tak samo posypac
Nie mowie, ze pieniedzmi sie kupi szczescie
Ale samo szczesxie jest bardzo ulotne i zalezne od tego, jak duzo smutku odczuwamy
W poscie doslownie mowie o tym ze pracuje - czyli robie rzeczy, ktore maja na celu powiekszyc moj majątek
A nawet jesli. To tez splycajace. Czlowiek z kasa czy bez. Kazdy tej milosci szuka i potrzebuje
Taki suchar, że śmiechnęłam na głos i teraz mam zdarte gardło
Dodatkowo według sygnatury IC 420/69 napastowanie pieniężne Weronik jest karane usunięciem z obserwowanych
Pozdrawiam