Wpis z mikrobloga

Stanowski jest w stanie lać wodę na każdy temat jak mu się to opłaca i czasami robi odcinek 11 minutowy gdzie 3-4 minuty to reklamy, ale żeby strzelać w swoich kolegów z deweloperki to już nie jest w stanie nagrać 15 minut o tak złożonym temacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#nieruchomosci
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zrobiłem takie podejście bardzo obiektywne (nie miałem wyrobionej opinii więc było łatwiej) do Kanału Zero z miesiąc temu i o ile są tam interesujące materiały to jak tylko będzie grzany w social mediach jakiś temat uderzający w prawą stronę czy w otoczenie/interesy Stanowskiego to typ udaje, że tego nie widzi a jak już zrobi materiał to na o-------l pomijając niewygodne szczegóły no ale wtedy wyjdzie z ripostą, że on dany materiał zrobił
  • Odpowiedz
@Szychasekk: od razu disclaimer: mogę coś źle pamiętać
Ale kojarzę, że stanowski wypowiadał się, że chce zostać rentierem a w okolicy 40 urodzin wrzucał zdjęcie z koszykiem kluczy do mieszkań i opisem jak to się marzenia spełniają. Więc bardzo prawdopodobne jest iż ma sporo kasy ulokowane w mieszkania i kolejne może kupować za gotówkę. Dlatego wcale nie interesują go spadki cen nieruchów.
  • Odpowiedz
@Szychasekk: Bo moze, jest to prywatna firma i nie rozumiem bolu dupu w tym przypadku. Rozumiem TV oplacanych z podatkow ale prywatnen firmy sie czepiac? xD Toz nie o taka wolnosc wykopki nic nie robia?
  • Odpowiedz
@sidhellfire: ja oczywiscie sam jestem przeciwko patodeweloperce i ich finansowaniu przez rzad, tak jak ma to miejsce w tym smiesznym kraju, miedzy innymi przez takie zabiegi jakie stosuja sam oddalilem sie od wziecia kredytu ale wymaganie od prywatnej firmy by zajela sie problemem jest troche niezrozumiale.
  • Odpowiedz