Jako świadek na ślubie mojego brata mam zaszczyt zorganizować mu kawalerski w czerwcu/lipcu 2025. Brat już wcześniej postarał się o idealny wieczór kawalerski dla mnie, więc poprzeczka jest wysoko.
Plan jest prosty: jezioro, las i ok. 20 chłopa, więc szukamy solidnego ośrodka wczasowego, ew. domku. Interesuje nas miejsce gdzie spotkamy raczej rówieśników (30 lvl plus minus), a nie gangi emerytów.
Myślimy o Borach Tucholskich, Kaszubach i Mazurach, ale jesteśmy otwarci na inne lokalizacje, jeśli ktoś ma coś sprawdzonego.
@igormaster93: ja polecam Starą Szkołę w Browinie. To jest domek, nie bedzie innych ludzi. Jest kort tenisowy, boisko do kosza/gały, stoły do pingla, rowery, jacuzzi, grill, miejsce na ognisko, no k---a wszystko. 10 minut rowerkiem i masz jeziorka.
@igormaster93: Polecam kawalerski na żaglach :) Kilka takich już organizowałem i kumple zawsze zadowoleni. Weekend bańka bimbru i szanty w tawernie z tańcami. Nie ma nic piękniejszego (⌐͡■͜ʖ͡■)
@igormaster93: 30 typa i kawalerski brzmi troche patusiarsko, ale mozesz sprobowac w KrainaAlkos. Reklamuja sie jako miejsce dla 18+ czyli gowniakow tez tam nie bedzie ( ͡~ ͜ʖ͡°).
Jako świadek na ślubie mojego brata mam zaszczyt zorganizować mu kawalerski w czerwcu/lipcu 2025. Brat już wcześniej postarał się o idealny wieczór kawalerski dla mnie, więc poprzeczka jest wysoko.
Plan jest prosty: jezioro, las i ok. 20 chłopa, więc szukamy solidnego ośrodka wczasowego, ew. domku. Interesuje nas miejsce gdzie spotkamy raczej rówieśników (30 lvl plus minus), a nie gangi emerytów.
Myślimy o Borach Tucholskich, Kaszubach i Mazurach, ale jesteśmy otwarci na inne lokalizacje, jeśli ktoś ma coś sprawdzonego.
Macie może jakieś rekomendacje?
*kichciopyta #mazury #kaszuby #borytucholskie #narkotykizawszespoko #kawalerski
Komentarz usunięty przez autora
@iforgotmypass_: Świetnie miejsce, dzięki! Będziemy obczajać ;)