Aktywne Wpisy

Ukiss +69
Polacy jeżdżą coraz starszymi samochodami - przeciętny wiek auta w Polsce (stan na I połowę 2024 roku) to już 14,7 lat, czyli o ponad 2 lata więcej niż dekadę temu. Średni wiek pojazdów stale rośnie od 2015 roku.
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
źródło: Średni wiek samochodu zgłaszanego do ubezpieczenia w Polsce wynosi prawie 15 lat
Pobierz
MokebeElDursi +112

W folderze Pobrane mam zajęte niby 89 gb, ale wchodząc po folderach można naliczyć max 20-30gb.
Próbowałem też fajnym programem Folder Size Exploer, który pokazuje ile foldery zajmują, i też NIE znalazł gdzie podziało się z 50-60gb.
Ukryte elementy oczywiście mam włączone, żeby pokazywało.
Wie ktoś może jakim cudem to możliwe? albo jak sprawdzić co zajmuje tyle miejsca?
#komputery #informatyka #windows10 #windows #systemyoperacyjne
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-09 013459
Pobierz@pstryczek_elektryczek: mdadm
@slabehaslo: haha już myślałem, ale tylko 4gb ustawiłem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@dev1ance: O kurde, zajebisty program! o wiele lepszy niż folder size explorer. Znalazł już te foldery!
Dzięki wielkie (。◕‿‿◕。)
@dev1ance: tak i graficznie ładnie przedstawiony też mój p--------k w kompie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)