Wpis z mikrobloga

Mam nietypowy problem.
W folderze Pobrane mam zajęte niby 89 gb, ale wchodząc po folderach można naliczyć max 20-30gb.
Próbowałem też fajnym programem Folder Size Exploer, który pokazuje ile foldery zajmują, i też NIE znalazł gdzie podziało się z 50-60gb.
Ukryte elementy oczywiście mam włączone, żeby pokazywało.
Wie ktoś może jakim cudem to możliwe? albo jak sprawdzić co zajmuje tyle miejsca?

#komputery #informatyka #windows10 #windows #systemyoperacyjne
Damianowski - Mam nietypowy problem.
W folderze Pobrane mam zajęte niby 89 gb, ale wc...

źródło: Zrzut ekranu 2024-11-09 013459

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Sprawdź WizTree który folder zajmuje najwięcej(Do Pobieranych dojdziesz C > Users > Nazwa Użytkownika > Downloads i tam powinno być

@dev1ance: O kurde, zajebisty program! o wiele lepszy niż folder size explorer. Znalazł już te foldery!
Dzięki wielkie ()
  • Odpowiedz
@Damianowski: Kiedyś sam miałem taki problem, tylko na dysku od gier i gdzieś na jakimś forumku kąkuterowym gość go polecał i od tamtej pory to program obowiązkowy na każdym kompie przynajmniej w wersji portable(pewnie są podobne alternatywy FOSS, ale mi się ten sprawdza i jest dosyć wygodny)
  • Odpowiedz
  • 0
na każdym kompie przynajmniej w wersji portable(pewnie są podobne alternatywy FOSS, ale mi się ten sprawdza i jest dosyć wygodny)

@dev1ance: tak i graficznie ładnie przedstawiony też mój p--------k w kompie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz