Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patrykw96 Dokładnie, w 1938 r. też to pomogło uniknąć wojny. Może i natrzaskali sobie dużo więcej czołgów i innego sprzętu dzięki czeskiemu przemysłowi, ale na koniec i tak przegrali.
  • Odpowiedz
@Jabby: czekaj chyba coś przespałem bo w 2016 głosiliście, że jak Trump wygra to będzie 3 wojna światowa ale kacap zaatakował ukrainę dopiero jak biden wszedł na tron.
  • Odpowiedz
@homerox2000 nie no, odnosiłem się tylko do mema i podobnych opinii jakoby Trump miał im zaraz pozwolić zająć całą Ukrainę, a następnie od razu wjechaliby do nas i zaciągnęli nas w kamasze

nie chciałem oceniać czy to dobrze czy źle, że mogą tę wojnę teraz przerwać
  • Odpowiedz
bo w 2016 głosiliście, że jak Trump wygra to będzie 3 wojna światowa ale kacap zaatakował ukrainę dopiero jak biden wszedł na tron.

@Kupamilosci: akurat 3 wojną światową groził Korwin, że jak Clintonowa wygra, to postawi tarczę antyrakietową w Polsce, a to zaburzy równowagę sił i zmusi Rosję do ataku xD

Ale chętnie zobaczę, jak w 2016 straszono w ten sposób Trumpem xD
  • Odpowiedz
ale kacap zaatakował ukrainę dopiero jak biden wszedł na tron

@Kupamilosci: Ale kacap zaatakował ukrainę w 2014 roku, mniejsza skala i "nieoficjalnie" ale sprzęt którymi dysponowali rzekomi separatyści to ten sam używany teraz na wojnie

w zamian za pokój

@patrykw96: xD
  • Odpowiedz