Wpis z mikrobloga

Jakie szambo wybiło na mirko. 90% wpisów w gorących jest o bólu d--y lewaków. Ciekawe czy te lewaki wiedzą o aż takim bólu swoich dup. XD
Inna sprawa to radość z takiego czy innego rezultatu przede wszystkim dlatego, że tych drugich boli d--a to jest przejaw srogiego niedoje.ania mózgowego. XD
#wybory #usa #trump
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BulgarskiTaboret: ludzie skupiają się na tym kto jest lewakiem, kto prawakiem, a nas jako naród powinno interesować głównie to czy Trump nam nie zaszkodzi w związku z wojną Ukraina-Rosja. Osobiście wolałem Kamalę, bo Trump wydaje mi się bardziej nieprzewidywalny w tej kwestii, swojego czasu powiedział, że "zakończy te wojnę w jeden dzień", i to nie znaczy, że zakończy ją dla Polski pozytywnie. Myślę,że on tej wojny nie zakończy i tak
  • Odpowiedz
@BulgarskiTaboret: wszędzie ból dupska, ciśnięcie mniejszości i kobiet (tolerancyjni nienawidzą latynosów i kobiet jak się okazuje), fantazje odklejeńców. Odklejone lewactwo teraz ostry cope i ciągle mówią że Trump to hitler, doprowadzi do ludobójstwa i wprowadzi projekt 2025
  • Odpowiedz
  • 0
@marv0oo ale my tu mamy w p-----e XD To wy sobie wymyśliliście ból d--y tych mitycznych lewaków na wykopie, a tu kilka osób coś napisało i tyle
  • Odpowiedz
@Zenek_: tak macie w p-----e, że musicie robić bóldupiące posty jak to nie macie bólu d--y xD zamiast to k---a olać xD
Drugi etap żałoby - złość xD
  • Odpowiedz
@marv0oo: o, wykopowy psycholog. Ten post jest wyśmiewający takich jak Ty. To Ty latasz po tagu i spamujesz o bólu d--y, a nie ja, że mnie nie boli. Ale to jest poza Twoim pojmowaniem. Liczy się tylko urojony ból d--y wykopków więc może spróbuj sam siebie zdiagnozować. Na wszelki wypadek potwierdź u specjalisty, bo mam spore obawy, że Twoja diagnoza będzie błędna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
o, wykopowy psycholog. Ten post jest wyśmiewający takich jak Ty

@BulgarskiTaboret: a ja napisałem komentarz, żeby wyśmiać takich jak ty. Tak bardzo nie macie bólu d--y, że aż musicie to publicznie ogłosić xD "EJ PATRZCIE, NIE MAM BÓLU D--Y TAK JAK PRAWAKI PISZĄ" XDDDDDDDD

Ale to jest poza Twoim pojmowaniem

Tak, to jest poza moim pojmowaniem. Nie rozumiem ludzi którzy tak bardzo nie mają bólu d--y, że walą bóldupiące posty
  • Odpowiedz