Aktywne Wpisy

stanley88 +8
Nie mogę zrozumieć jakie procesy dzieją się w głowie rodzica, który kupuje coś takiego lub podobnego dziecku zamiast normalnego rowerka.
Przecież to świadome robienie dziecku krzywdy i zniechęcanie do sportu.
Kijek z tyłu, boczne kółka i może jeszcze skrzydła tam dorobić. Nie mówię już o stalowej ciężkiej ramie.
W komentarzu jeden z prawilnych rowerków.
#rower #dzieci
Przecież to świadome robienie dziecku krzywdy i zniechęcanie do sportu.
Kijek z tyłu, boczne kółka i może jeszcze skrzydła tam dorobić. Nie mówię już o stalowej ciężkiej ramie.
W komentarzu jeden z prawilnych rowerków.
#rower #dzieci
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
jest_agrest-nie_ma +216
źródło: obraz_2025-04-09_113001300
Pobierz

Inna sprawa to radość z takiego czy innego rezultatu przede wszystkim dlatego, że tych drugich boli d--a to jest przejaw srogiego niedoje.ania mózgowego. XD
#wybory #usa #trump
@BulgarskiTaboret: oczywiście. Polecam wejść na reddita XD
@marv0oo: o jest już pierwszy. Wyparcie czego?
@marv0oo: wy te teksty chyba kopiujecie nawzajem z grupy na Telegramie dla upośledzonych xD
Drugi etap żałoby - złość xD
@BulgarskiTaboret: a ja napisałem komentarz, żeby wyśmiać takich jak ty. Tak bardzo nie macie bólu d--y, że aż musicie to publicznie ogłosić xD "EJ PATRZCIE, NIE MAM BÓLU D--Y TAK JAK PRAWAKI PISZĄ" XDDDDDDDD
Tak, to jest poza moim pojmowaniem. Nie rozumiem ludzi którzy tak bardzo nie mają bólu d--y, że walą bóldupiące posty
@Zenek_: to ty wyginaj na reddita xD
Fajnie się zajął Rosją dojechał ich? A nie sorry zamiast tego dojechał Europę w tym Polskę cłami.