Aktywne Wpisy

ruskizydek +40
Dobrze, że zrobiłem screena
No oczywiście mi usunęli
To jak to było z tym postem o wyroku, nie ma cenzury? xd
#eurowizja
No oczywiście mi usunęli
To jak to było z tym postem o wyroku, nie ma cenzury? xd
#eurowizja

źródło: temp_file7859157075956129745
Pobierz
wfyokyga +18
Życzę wam paraliżu sennego bo to fajne przeżycie. Najlepszy horror i ty jesteś w głównej roli, do tego za darmo!

źródło: temp_file4391508354216479972
Pobierz
Przecież to świadome robienie dziecku krzywdy i zniechęcanie do sportu.
Kijek z tyłu, boczne kółka i może jeszcze skrzydła tam dorobić. Nie mówię już o stalowej ciężkiej ramie.
W komentarzu jeden z prawilnych rowerków.
#rower #dzieci
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKoszt rowerka „wypasionego” z mediaexpert 600zł na rok.
Koszt WOOMa ok 200zł na rok
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzBo moja hipoteza jest taka, że jeśli gówniak przesiada się z biegowego na pedałowy, to nauczy się szybko na każdym.
A jak rodzic olał biegowy, to rzeźbi z kijem/kółkami, bo się gówniak na prostej przewraca.
A historie o tym, że "woom nie traci wartości" to może w czasach covidu działały, bo trzeba być ciężkim kretynem, by kupić używany
Pobierz@stanley88: no i o takich ludziach właśnie piszę. Trzeba mieć gwóźdź wbity w mózg, żeby kupić rower używany taniej o 100zł i jeszcze w rękę całować.
Jedni
Ja się nauczyłem jeździć z kółkami i z kijkiem, potem był sam kijek, a potem już bez kijka. Pamiętam nawet przebłysk jak pierwszy raz sam jechałem bez niczego ojciec biegł obok mnie i się cieszył. mega krótko się jeździło z kółkami i kijkiem, i rower ogólnie to była moja pasja, teraz jeżdżę ciut mniej ale bardzo dużo jeździłem.
Inna sprawa rower dziecięcy na dosłownie rok czy
@krytyk__wartosciujacy: No a tego za 600 zł może potem za 100 zł ktoś weźmie, a najczęściej i tak widzę że gdzieś tam rdzewieją w piwnicach i ostatecznie lądują na śmietniku. Jakkolwiek policzysz to te 500 zł nie odzyskasz, a przyjemność z jazdy takim lekkim 9