Wpis z mikrobloga

Do d--y ten serial jak i cały trzeci sezon. Tylko w pierwszym odcinku była jakaś konkretna akcja i pewnie w finale będzie, a wszystkie środkowe odcinki to tylko zapychacze. Znowu dałem się nabrać jak w poprzednich sezonach...
#from #stamtad
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@name_taken: Ostatni odcinek mega rozczarowujący. Tu se pochodzą, tam se pogadają. Milion wątków z poprzednich sezonów niewyjaśnionych. Dodane drugi milion nowych wątków. Akcji zero. Mam wrażenie, że scenarzyści w ogóle nie mają pomysłu na to. Kręcą bo kręcą.
  • Odpowiedz
@name_taken straszne g---o, nie da się tego oglądać bez przeglądania neta lub robienia czegoś w domu. Nudne, totalnie nieangażujące, z bohaterami, których ma się w dupie. Trzymają widzów tymi pojedynczymi scenami pod koniec odcinków. Chyba zacznę przewijać
  • Odpowiedz
@name_taken: ostatnio napisałam podobny wpis to nikt się ze mną nie zgodził. dla mnie s3 to mega nudy i straciłam zainteresowanie wszystkimi bohaterami. zrobiłam w tym tygodniu szybki rewatch na przyspieszeniu dwóch poprzednich sezonów i są naprawdę klasę wyżej niż ten - jest groza, jest tajemnica, dużo więcej paranormal sytuacji, postacie regularnie rozmawiają (!) ze sobą i szukają wyjaśnień, wskazówek. w tym sezonie praktycznie nie ma potworów, w poprzednim odkryli,
  • Odpowiedz
  • 1
@kwasnydeszcz Scenariusz jest pisany na kolanie i wszystko jest rozwleczone na 5 sezonów, żeby tylko zmaksymalizować zyski kosztem interesującej fabuły. Żeby się tylko twórcy nie przejechali że nikt już tego nie chce oglądać i 2 następny sezony w ogóle nie powstaną.
  • Odpowiedz