Aktywne Wpisy

I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,

klocus +98
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
źródło: zielony pasek
Pobierz

Mam wrażenie, że wszyscy dookoła gdzieś odlecieli a ja jak taka pierdoła życiowa zostałem w tym samym miejscu.
Nie mam zbytnio czym się pochwalić. Nie jestem bogaty, przystojny, umięśniony. Nie mam super zainteresowań, nie jestem utalentowany w czymkolwiek. Wstaję, idę do pracy, wracam do domu, jem obiad i albo na siłownię albo siedzę w domu i zajmuję się tym co mi sprawia choć trochę przyjemności. A potem kolacja, sen i od nowa kolejny dzień (w weekendy zamiast pracy są studia).
Jak słucham kolegów ze studiów, że pracują w wielkich korporacjach nad projektami dla NASA czy wojska to porównując się do nich jestem nikim. Pracuję w małej firmie IT, g---o robię i jak mnie pytają "a co w pracy u ciebie?" to głupio mi odpowiadać że nic ciekawego. Albo jeżdżą jakimiś super samochodami, grają w drużynach sportowych albo są koksami na siłowni.
Z dziewczynami podobnie. Jak korzystałem z Tindera to 90% profili to dziewczyny które chyba nic innego nie robią tylko podróżują po świecie. Hawaje, Dominikana, Australia, a w wolnych chwilach ćwiczą na siłowni i mają super figurę. A jak już pracują to w korporacjach i zarabiają dużo. I jak tu taką zainteresować?
W pracy podobnie. Jeden zawodowy biegacz, drugi narciarz, trzeci fan motoryzacji, czwarty gra w piłkę w miejscowej drużynie. Piąty jest ekspertem w swojej dziedzinie, ma certyfikaty i zarabia (chyba) najlepiej w całej firmie (z wyjątkiem właścicieli).
#niebieskiepaski #pytaniedoniebieskichpaskow #pytanie #samotnosc
przeciętnych jest ~66% populacji więc to nie ma sensu. 3/4 ludzi jest skazane na odrzucenie [licząc tym bardziej tych poniżej przeciętnej]?
społeczne odrzucenie na ogól spotyka tych co wcale nie są przeciętni jak im się wydaje, tylko maja jakieś cechy które ich stawiają w jakimś ekstremum.
@_lorem_ipsum_:
Dziś bycie przeciętym to z automatu wrzucenie do gorszej kasty , do pospolitego motłochu. Takie czasy ¯_(ツ)_/¯