Aktywne Wpisy

Zakimar +8
No to dawajcie. Rozwiejmy wątpliwości!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: 1000011731
Pobierz
Volantie +4
Czy uważasz, że minimalna w 2026r., która ma wynosić wstępnie 4806 zł (brutto), teraz to tylko 4666 zł brutto jest jednak za mała na dzisiejsze czasy ? Netto ma wynosić ok. 3606 zł
#pracbaza #praca #inflacja #pieniadze #inwestycje
#pracbaza #praca #inflacja #pieniadze #inwestycje

źródło: image
PobierzIle według Ciebie powinna wynosić minimalna krajowa w 2026r. ?
- Taka jaka jest teraz - 4666 brutto 47.7% (308)
- Te 4806 zł które proponuje rząd (brutto) 10.1% (65)
- 5000-5500 brutto 6.5% (42)
- 5501-6000 brutto 3.6% (23)
- więcej niż 6000 brutto 32.2% (208)
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka, żyć w zgodzie z użytkownikami własnego portalu, którzy im nic złego nie robią a nie ich banować. Boleję nad tym, że potrzebna była do tego afera i mój cały zmarnowany dzień. Przeprosin się domagać już nie będę, bo wymuszone przeprosiny mają zerową wartość, przynajmniej dla mnie.
Dziękuję serdecznie użytkowniczce @moll, z którą nigdy wcześniej nie miałam styczności a mimo wszystko postanowiła pomóc i nagłośnić całą moją sprawę, okazując mi przy tym dużo serdeczności. Bez niej - przypuszczam - nie udałoby się rozwiązać tej sprawy, przynajmniej nie tak szybko. Proszę doceniać, że tacy ludzie na wykopie są i plusować jej komentarze.
Na tyle mi zaimponowała, że teraz czuję się w potrzebie też komuś pomóc jak będzie tego potrzebował. Także zapiszczcie sobie mój nick i w razie problemu dajcie znać, pomogę z nagłośnianiem.
Dziękuję użytkownikowi @ZionOfel. Nieironicznie. Nie powiem za co, bo nie wiem czy sobie życzy. On będzie wiedział. Po prostu doceniam jego podejście do sprawy i prawdę mówiąc wyciągnął mnie z jakiegoś życiowego marazmu przynajmniej na chwilkę i pobudził chęć do walki która umarła we mnie kiedyś, nawet jeżeli jest to tylko portal ze śmiesznymi obrazkami.
Dziękuję użytkownikowi @powsinogaszszlaja za szczególną serdeczność, która w jakiś sposób mnie zauroczyła.
Dziękuję osobom, które wstawiły i wykopały tamten wpis i się pod nimi udzielały.
Jak na wykopie Wam mówią, że wykop to portal tworzony przez użytkowników to mają rację - jak jesteście bierni po niesprawiedliwym banie to też tworzycie ten portal i to jak wygląda tu moderacja i na co sobie pozwala.
Moje drugie konto @Zuzka_Cala_Ta pójdzie zaraz do skasowania.
#wykop #moderacjacontent
btw. No i masz ten swój "niemęski nick" wreszcie!( ͡~ ͜ʖ ͡°).
Nawet ze złych zdarzeń, można wyciągnąć pozytywy. Pozdrawiam.
@Zuzka_z_Bornholmu: @ZionOfel. Nieironicznie. Domyślam się.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cieszę się, że wróciłaś. Okazuje się, że nick
Mój nick powstał randomowo, oglądałam akurat jakiś filmik na youtube gdzie Tomasz Raczek opowiadał o swojej wycieczce na Bornholm. Sama na Bornholmie nigdy nie byłam :P Cała geneza. Liczę, że problematyki nie będzie.
Co do profilu @Zuzka_Cala_Ta to wysłałam wniosek o usunięcie.
źródło: image
Pobierz@Zuzka_z_Bornholmu: sześćdziesiona skruszona? xD
kibicowałem tej sprawie, bo cała ta afera i ban to było arcykuriozum, nawet jak na odpały wypoku.
@Zuzka_z_Bornholmu: to był zawsze dobry mirek, od przedwojnia już.
To chyba jedna z niewielu afer, gdzie wykop się ukorzył, a nie wysmarował kolejną beleczkę z wymijającymi odpowiedziami.
@EditorTM: Gdzie?
@Zuzka_z_Bornholmu: poratuj no 500 tysiecy blik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polecam, bardzo przyjemna i sielska wyspa. (。◕‿‿◕。)
A ciocia @moll to jednak fachowiec jest, nie tylko w kuchni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy okazji można się dowiedzieć, że wykop jednak ma funkcje zmiany nicku. Tylko czemu nie można było tego zrobić od razu?