Wpis z mikrobloga

• 0
@PokemonowyRambo: Imo ale przypadki "spadnięcia" tweeta nieprzychylnego rządowi zdarzały też za tego rządu xD Np. Z Tuskiem, który mówił o roli Fotygi przy reparacjach albo Żakowskim, który stwierdził, że Tusk stosuje putinowskie metody.
  • Odpowiedz
@Koziom: je^%#e durnie z TVP. Po cholere oni go zapraszają?! Zwłaszcza teraz… Lewactwo z TVP teraz będzie promowało swoich z Razem? Ha tfu, co za porażka
  • Odpowiedz
@Koziom: to jest takie samo zło jak dla mnie. Ale wiem, że możemy na to różnie patrzeć. Ogólnie mam ból d--y o nadreprezentację Razemitów w mediach. TOK FM przejęty przez nich, gazeta.pl, OKO.press z tego co wiem też. A to partia mająca 1% poparcia. Przecież Konfederosja, która ma blisko 10x większe poparcie może pomarzyć o takiej ekspozycji medialnej.
  • Odpowiedz
@Koziom: https://www.money.pl/gospodarka/3-mld-zl-nie-dla-tvp-a-dla-chorych-na-raka-jest-twardy-zapis-6978655367318496a.html

Mam dla was świetną wiadomość. 15 października z tym skończymy, a te 3 mld zł pójdzie na leczenie chorych na raka - zapowiedziała posłanka Agnieszka Pomaska, gdy Platforma była jeszcze w opozycji, na jednym z wieców wyborczych.

Widzę betonowi nadal nie przeszkadza jak im się kłamie prosto w twarz i cieszą się z "czystej wody" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Już pomijam że TVP to
  • Odpowiedz