Ej, wy też macie advanced voice w darmowej wersji ChatGPT czy u mnie jest jakiś błąd bo parę dni temu wszedłem i się zdziwiłem że mam do tego dostęp ale po krótkiej konwersacji wróciło mi do starej wersji, więc myślałem że miałem jakieś szczęście i zwykły błąd, a teraz już 2 dni mam go bez przerwy. To nie miało być czasem dostępne tylko dla wersji premium?
A tak przy okazji to moje pierwsze wrażenia są takie że jest kozacki. Jakby Google poszło tym śladem i takie głosy były w ich mapach to nikt by się do nich nie przyczepił
@kkecaj: Za granicą 10 minut jest dostępny w darmowej wersji. Jak masz VPN na USA, to ci się włączy. Jak nie masz VPN, to nie wiem, może ci się trafiło, albo faktycznie w Polsce już wprowadzili w tej darmowej wersji?
EDIT: Sprawdziłem, i też już mam, bez VPN, w darmowej wersji.
A tak przy okazji to moje pierwsze wrażenia są takie że jest kozacki. Jakby Google poszło tym śladem i takie głosy były w ich mapach to nikt by się do nich nie przyczepił
#ai #sztucznainteligencja #technologia #pytanie #polska #komputery
źródło: 66f40d05ce3009a0fac94973
PobierzJak masz VPN na USA, to ci się włączy.
Jak nie masz VPN, to nie wiem, może ci się trafiło, albo faktycznie w Polsce już wprowadzili w tej darmowej wersji?
EDIT: Sprawdziłem, i też już mam, bez VPN, w darmowej wersji.