Aktywne Wpisy

ted-ed-tyi +58
Lęk przed pójściem do pracy.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.
Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.

pedrovegas +3
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#motoryzacja #elektronika #elektryka #diy #majsterkowanie #samochody
#pytanie
chociaż jakbyś miał grzaną przednią szybę to można by było ją samą tylko podłączać pod ten akumulator,
albo wykorzystywać fabryczny i dorobić oddzielmy obwód
@SpalaczBenzyny @darek-jg @ChristianHorner
tak aby to było niezależne do fabrycznej instalacji, tzn. nie wpływało negatywnie na ładowanie "głównego" akumulatora,
no bo trochę bez sezonu dokładać przetwornicę 230V po to aby do niej podłączyć prostownik z Lidla który będzie doładowywał ten drugi akumulator,
Nie chodzi mi o grzanie wnętrza do komfortowej temperatury jak to robi
tylko jaki to powinien być konkretnie akumulator i o jakiej pojemności?
Zauważ, że nie istnieją nawet suszarki turystyczne wiejące na ciepło, jedynie zimne. Za dużo prądu nawet jak na te 15 min działania