Wpis z mikrobloga

Dziś euforia bo mELON dał zarobić nie jednemu meliony :)
Z tej okazji wrzucam swoj portfel hamburgerowy na T212

#gielda
widmo82 - Dziś euforia bo mELON dał zarobić nie jednemu meliony :) 
Z tej okazji wrzu...

źródło: t212

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@widmo82: ale co te procenty nam mówią jak nie wiemy ile tam jest wrzucone? jak T212 ma akcje ułamkowe to przecież możesz tam mieć $10 łącznie na upartego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@elbanos: miałem nadzieje, ze po pandemii odbije śmieciuch i juz szło dobrze a pol roku temu... ech
wierzyłem w disney+ cos jak netflix dla dzieciaków hehe no i jakies ekranizacje im odpalą zyski

@affairz a co ci po informacji, ile jakiś mirek zarobił? Dla Ciebie $10000 to moze być mało a dla innego to dużo
  • Odpowiedz
@affairz a co ci po informacji, ile jakiś mirek zarobił? Dla Ciebie $10000 to moze być mało a dla innego to dużo

@widmo82: napisałem po co, po to że jak masz tam $10 wrzucone w akcje cząstkowe to nawet jak wykręcisz milion procent nie ma to żadnego znaczenia
  • Odpowiedz
@widmo82: chodzi mi tylko o to, że pisząc, że jesteś 52% do przodu nie piszesz nic. nie mamy żadnego kontekstu. najprostszy argument jakiego możesz tu użyć, to że gra kapitałem $1 i gra kapitałem $1000000 to jest to samo, bo wiadomo "dla bezdomnego i dla Bezosa to może być warte tyle samo". ale nikogo nie obchodzi ile masz kasy, bo wcale nie o to tu chodzi. chodzi o to że
  • Odpowiedz
@affairz: dobra pewnie ma 20 baksów wsadzone..

@widmo82: właściwie jak postujesz to pokaz pełny portfel, a nie myślisz ze wszyscy będą się pałować do "52%" zysku..a jak nie chcesz pokazywać to na grzyba dajesz taki post..chcesz to pełna transparetnosc
napisał ci ze chodzi o kontekst.
  • Odpowiedz
  • 0
@msr99: dzbanie nawet nie wiesz na co patrzysz. wiec podpowiem: sprawdz góre screena i dół - wtedy moze zatrybisz, że to cały portfel
a teraz chowaj ogon i do budy
  • Odpowiedz