Aktywne Wpisy

Zwierz33 +24
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
źródło: 50e9ab67066efe1be79c105311482204193ebc515edf25ae1de1e066467a181b
Pobierz
ventrillo +18
#primemma dawac pv mam link

#nieruchomosci
źródło: image
Pobierz@eugeniusz_geniusz:
@Makowiecky:
Dokładnie, do tego na piętrze pewnie wciąż mieszkają właściciele więc cały czas będą się ciągle p-----------ć i blokować pomysły na zmianę części wspólnych ich św. ojcowizny.
Mieszkanie ma swoje wady, ale jest w centrum miasta i jest tanie.
Dom ma swoje wady, bo jest drogi i daleko, ale jest wolność.
Szeregówka ma trochę za mało wolności ale dalej wolność tomku bez ceny normalnego domu.
A dom wielorodzinny? Ani w centrum, ani prywatności, cena prawie jak szereg, wiesz dokładnie kto hałasuje i kto wodę spuszcza - ogólnie najgorszy możliwy wybór.
@Czekolatka:
Ja dałem w grudniu 2023 630k za przedwojenny poniemiecki domek (chociaż zmodernizowany i ocieplony) na działce 16 arów w miasteczku powiatowym na Mazurach, także tego.
@Makowiecky: podobnie z hektarowymi działkami dzielonymi na zadupiach przez rolników i sprzedawanymi jako budowlane, gdzie częścią wspólną jest droga wytyczona przez środek pola ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arsze_nick: wystawienie połowy domu na sprzedaż to żadne rozwiązanie. Każdemu bym odradzał kupować (tylko) parter domu, bo to recepta na kłopoty. Też nie bardzo
A jednocześnie wszystkie nowe APAPRTAMENTY mają po 36m2
@niegwynebleid: waaaaaaaa...? ;)
Mój dom pod Warszawą kosztował dużo mniej, niż o 50% mniejsze mieszkanie - i nie, nie w centrum, bo w centrum różnica byłaby 3-4x...