Aktywne Wpisy

xeacaex +258
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na

szynszyla2018 +26
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc

źródło: temp_file2175748964694576147
Pobierz@SallySpectra: virgin śmieciowe prawackie p*****lenie jakiegoś ćwierćmózga z wykopu vs chad naukowcy z PTS:
@SallySpectra: szkoda tylko, że jest odwrotnie i edukacja seksualna sprawia, że dzieciaki są świadome co dorośli o----------ą jak się do nich dobierają. Może dlatego kościelni jest tak mocno przeciwko edukacji seksualnej.
@SallySpectra: Internetowa g---o - prawica widzę jak zwykle w formie xD
1 - nie mają takich samych możliwości co małżeństwo więc nie powinny mieć tych samych praw.
2 - zaburza to generalne funkcjonowanie obecnej tkanki społecznej, obniżając status małżeństwa jako podtlstsowej komórki społecznej.
3 - tak naprawdę chodzi o kasę i adopcje dzieci, obcych dzieci a nie takich z którymi się już mieszka. Co znów uderza w specyficzna cechę małżeństwa.
Jesteś pewien, że to mnie umiejętność czytania zawodzi?
@SallySpectra: ciekawe ile jeszcze lat musi minąć, żeby prawacki umysł ogarnal chociaz jeden bład logiczny. Bo pewnie nie wiesz, ze takim "Argumentem" można skrytykować dosłownie wszystko? W tym malzenstwa hetero?
to niech se wezmą ślub cywilny i elo - po wuj jakieś związki? czym to ma sie różnić od ślubu cywilnego?