Wpis z mikrobloga

Po tym meczu straciłem jakąkolwiek nadzieje na świetlaną przyszłość Romy, przenoszę swoje oczekiwania poniżej poziomu #dolnoslaskitygrys. Czytaj - moje oczekiwania względem Tygrysa to się utrzymać, więc z Romą niech się dzieje co chce, byle na strumyku transmisje Serie B też można było dostać.
#mecz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Merdarion_PL: Ja jeszcze widzę jakieś światełko, bo jednak sporo mamy nowych grajków, rotacje, inby i zmiany w zarządzie - potrzeba spokoju i większego zgrania drużyny, bo tego najbardziej brakuje, sporo nieporozumienia i błędów wynika właśnie z braku zgrania i chemii między zawodnikami.
  • Odpowiedz
  • 1
potrzeba spokoju

@uncle_freddie: z tym nie pomagają kibice, oni by chcieli wszystko od razu i wprowadzają dodatkowe negatywne emocje. W tym klubie nie dostaniesz normalnej atmosfery. Musielibyśmy mieć 10 kolejek z rzędu z dołem tabeli i wszystko wygrywać by ci ludzie się uspokoili.
  • Odpowiedz
@Merdarion_PL: To prawda, nakładają na zawodników gargantuiczną presję, z którą ciężko sobie poradzić, a efektem tego są taki kwiatki, jak Zalewski dzisiaj; oni są ciągle spięci, cytując klasyka: naszym chłopakom brakuje luzu
  • Odpowiedz