✨️ Obserwuj #mirkoanonim Co sądzicie o aion bank? Jakie macie opinie? Mają blika w aplikacji? Ktoś używa dłużej i się wypowie? Bo opinie raczej słabe mają w internecie, że infolinia tylko w tygodniu dostępna i że aplikacja często ma przerwy techniczne. #pytanie #aion #aionbank #finanse #polska #bank
@mirko_anonim przerw technicznych nie zauwazylem. blika jeszcze nie maja, ja korzystam do konta oszczednosciowego. malo maja pracownikow i to nie jest polski bank, a belgijski dzialajacy tez w polsce
@mirko_anonim: Korzystam z aliora od kilkunastu lat. Chyba jedyne, co mnie u nich denerwuje to czasem właśnie te przerwy techniczne w nocy w weekendy. Już ze dwa razy się naciąłem na to i nie mogłem ubera zamówić płacąc blikiem.
wyważony-twórca-3: Do czego chcesz wykorzystywać ten bank? Jako główny, zapasowy, alternatywę dla Zen/Revolut? Czy chcesz tylko konto oszczędnościowe ? Ogółem według mnie nie ma sensu ten bank jako główny albo zapasowy. Jak chcesz alternatywę dla ZEN/Revolut to równie dobrze możesz sobie otworzyć konto w Pekao. Jeśli chodzi o konto oszczędnościowe to lepiej żonglować bankami albo pójść w obligację.
Co sądzicie o aion bank? Jakie macie opinie? Mają blika w aplikacji? Ktoś używa dłużej i się wypowie? Bo opinie raczej słabe mają w internecie, że infolinia tylko w tygodniu dostępna i że aplikacja często ma przerwy techniczne.
#pytanie #aion #aionbank #finanse #polska #bank
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Chyba jedyne, co mnie u nich denerwuje to czasem właśnie te przerwy techniczne w nocy w weekendy. Już ze dwa razy się naciąłem na to i nie mogłem ubera zamówić płacąc blikiem.
Jako główny, zapasowy, alternatywę dla Zen/Revolut? Czy chcesz tylko konto oszczędnościowe ?
Ogółem według mnie nie ma sensu ten bank jako główny albo zapasowy.
Jak chcesz alternatywę dla ZEN/Revolut to równie dobrze możesz sobie otworzyć konto w Pekao.
Jeśli chodzi o konto oszczędnościowe to lepiej żonglować bankami albo pójść w obligację.