Wpis z mikrobloga

My dziwimy się, że w Polsce ludzie ślepo wierzą PiSowi, który nas rvchal bez mydła przez 8 lat, a w tym samym czasie widzę posty o #budda typu: mi się wydaje, że on nie wiedział, że nic nie zrobił.

No kvrwa mać, siedzicie na tym wykopie, jest nawet strona wykopka, na której opisał schemat działania i grzechy z przeszłości, macie dostęp do wszystkich informacji na świecie, a i tak wolicie napisać: ja tam nie wierzę.

A potem śmiejecie się z dziadków co wpłacają Rydzykowi. Przecież wy jesteście głupsi od tych starych ludzi, bo macie przed sobą fakty, dużo ludzi wypowiada się, można wyciągnąć jakieś wnioski.

Ale nie, wiara zawsze wygra z intelektem.

#polska #oswiadczenie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czemuztak: takie same przemyslenia mialem XD te dzieci ktore smialy sie ze starych bab ze sa manipulowane przez tvp i pis pozniej byly manipulowane przez budde XD
  • Odpowiedz
@czemuztak: ja przepraszam kazdą babcie z której się smiałem ze kupowała „lecznicze garnki” nie sadzilem ze kiedys spotkam na swojej drodze jeszcze głupszych ludzi czytaj fanów buddy
  • Odpowiedz
@czemuztak: przeciez to klasyka. Stary, nawet jeśli sąd zasądzi jego wine, przedstawione będą wyraźne dowody, to będą ludzie którzy będą wierzyc w jego niewinność, tak jak teraz niektórzy wierzą w płaską ziemię - też, mimo dowodów. Zapytaj takiej osoby, co musiałoby się stać by zmienili zdanie - może coś wymienią, ale nawet jeśli by się to przydarzyło, i tak znaleźli by jakieś ale. Taka natura.
  • Odpowiedz