Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi ja jestem takim botem czy tam grają sami prosi albo cheaterzy. Grałem solo do tej pory i nauczyłem się już prawie wszystkich państw z dokładnością około 100km, wiadomo czasami więcej czasami mniej jedynie z rosją i usa mam problem. Wczoraj zagrałem 5 rund multiplayer i każdy zgnoił mnie do 0, wszystko każdy odgadywał co do centymetra nie więcej niż 10 km różnicy. Więc o co tu chodzi?
#geoguessr #gry
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ppiasq @misioneos mam chyba brąz i 0 elo, nie grałem do tej pory multi, ale tak zdarza się że w jakimś Chile czy w Afryce mają taką dokładność. Więc nie wiem czy mam takiego pecha i wszyscy to cheaterzy,
  • Odpowiedz
@Turtle1380: Taka Afryka potrafi być specyficzna tam jest tylko kilka krajów które mają street view. Często że specyficznymi samochodami google i innymi wskazówkami. Także jak ktoś klika Lesotho po 5 sekundach to po prostu ktoś kto zna grę a
  • Odpowiedz
@Turtle1380: polecam ci pograc no move, ja przez ostatnie pół roku grałem na no movie i nauczyłem sie kojarzyc dane regiony po samym obrazku. Im dłużej pograsz tym bardziej zauważysz ze w geoguessr jest czesta powtarzalnosc państw. Naucz się jak rozpoznawać na jakiej półkuli jesteś, roślinność i jaki jest pojazd i po tych 3 rzeczach jestes wstanie wydedukować gdzie jesteś a z czasem przyjdzie poznawanie regionu danego państwa.
  • Odpowiedz
  • 0
@QTINIO gram właśnie no move ale serio na 10 meczy średnio 7 to oszuści i to tacy co się nie kryją zbytnio tylko perfidnie z dokładnością w metrach. Teraz chyba przed każdą grą będę zapisywał nazwy graczy i masowo zgłaszał wszystkich
  • Odpowiedz