Aktywne Wpisy

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/

Agnsad +120
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego

#przegryw #depresja
źródło: Dete2
PobierzTrzymaj się tam, w tej pracy, która sprawia Ci tyle cierpienia. Oby udało Ci się ją zmienić na inną.
Wiara to dla mnie coś nadnaturalnego. Gdyby dało się ją badać, nie byłaby wiarą. Nie mam potrzeby nawracania kogokolwiek i do przekonywania do swoich racji. Zapytałem się kolegi, autora posta, dlaczego nie wierzy, bo byłem ciekawy, jakie są jego przekonania w tym zakresie. Ale nie zamierzam go nawracać, albo przekonywać do swoich
@Kopytnik_1: @DoktorNauk https://www.taniaksiazka.pl/bog-jest-rozumowe-dowody-na-istnienie-boga-cozel-feliks-sj-ks-p-1327343.html