Wpis z mikrobloga

#webh czy ten hosting jest legitny? Kilka linków w panelu klienta nie działa. A nie które przenoszą na rosyjskie adresy (,)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Waflu: a czekałem na odpowiedź supportu, i wszedłem sobie w panel sterowania, i tam były jakieś przyciski do tutoriala, faq, itd. dla klientów jakieś dokumentacje. I każdy mnie przenosił na dziwne strony ru. To samo przy płatności, chciałem zapłacić i dostałem internal user error. Dla mnie to od razu dyskwalifikacja. Na szczęście na moje potrzebny znalazłem gdzie indziej o wiele lepszy vps.
  • Odpowiedz
@Mirek_kwadrylion: Akurat klient potrzebował server do gierki, więc ogarnąłem mu vps na windowsie www.eugamehost.com mnogość opcji, obsługa rdp (nie wszędzie dają) sftp, ftp. Spoko ceny, dobra obsługa klientów, panel klienta czytelny i easy obsługa servera. Web hosting jeszcze mają. Więc ja polecam, no i klient zadowolony.

Jakby Cię interesowało to tu masz refa: https://www.eugamehost.com/clients/aff.php?aff=387
  • Odpowiedz
@Szampion: Jesteśmy polską firmą z wyłącznie polskim kapitałem. Istotnie producent panelu zamieszcza instrukcję jego obsługi w językach angielskim i rosyjskim i w niektórych miejscach się to nie zgadza, ale skorygujemy to aby nie budziło niepotrzebnych emocji. :)

Gdybyś chciał przetestować nasze usługi, daj znać, być może uda nam się jeszcze zachęcić jakimś bonusem. :-)

@Waflu @Mirek_kwadrylion też zapraszamy :-)
  • Odpowiedz