Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +22
Własnie oglądam wywiad z Ellonem Muskiem gdzie mówi, że aby do czegoś dojść spał w fabryce Tesli i pracował po 20h dziennie, ale przecież wykopki są mądrzejsze od najbogatszego człowieka na świecie i twierdzą, że aby do czegoś dojść nie trzeba wcale ciężko pracować tylko troche pomyśleć xD Beka z Was odklejeńcy i tyle. #praca #pracbaza #biznes #pieniadze
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-11 151655
Pobierz
absolutnie +210
źródło: 1000005708
Pobierz

Jestem ostatnio strasznie przygnebiony swoja sytuacja. Jestem s--------y lvl 23. Siedze tu od lat. Na dziwkach powiem wam szczerze, bylem nie raz. Zawsze mialem problem z włożeniem. Płaciłem za dwa spusty a konczylo sie na lodzie i uciekalem szybko, bo czulem zazenowanie swoja osoba. Dzis bylem u pani lvl wydaje mi sie 27. Mieszkanie jak po babci, bo pewnie po babci je dostala i sie zaczela k----c. Bylem dzis jej pierwszym klientem, no k---a nie dziwie sie, popelnilem blad. Od razu pytala czy chce anala, ja jej ze jestem niedoswiadczony. Dobra lodzika bez gumy robila ale mi nie stawal nawet. Pytam sie czy cipke jej mozna lizac to ona ze nie lubi, no dobra. No i przechodzimy do seksu ona sie kladzie a ona ma cipe owlosiona jakies k---a rude klaki ze j--------e, masakra. Jakos niby wszedlem ale nie czulem nic, pytam sie czy od tyłu mozna, mozna. No to od tyłu mialem jak zawsze problem zeby wejsc ale udalo mi sie pierwszy raz samodzielnie i sie spuscilem szybko. P---------m 200zl, uswiadomilem sobie jakim s---------ą jestem i w tym tygodniu pakuje walize i s--------m od rodziców. Szkoda zeby na mnie patrzyli. P---------m na tych dziwkach juz w c--j siana bo za kazdym razem licze na to ze sie naucze r----c zeby zaruchac jakas normalna laske zeby przypalu nie bylo, ale ja jestem impotentem bo ja nawet wsadzic kutasa nie umiem. Nie chodzcie na dziwki, bo bedziecie zepsuci jak ja. @Ryba_z_Woka @akaisterne @Adry420 @JonkeJ @Pan_Whiskers @Sylwiusz89 Mam nadzieje ze chociaz hifa nie zlapalem bo wtedy to juz bedzie piotr łuszcz
Komentarz usunięty przez autora