Wpis z mikrobloga

@josedra52: Co to w ogóle za cucklod? Wszedłem teraz na jego kanał i przy prawie pół miliona subskrybentów wyciąga jedynie średnio około 40 tysięcy wyświetleń na film. Kolejny stary i niemodny bezbek jak rojo co ponabijał subów we wczesnych czasach YT i teraz mało kto go ogoląda?
  • Odpowiedz
@Konik11: Czyli upadła gwiazdka jak cuckciarz. Ciekawe, że taki Hed i Arasz potrafili się ustawić i w sumie przy niewielkiej liczbie subskrybentów (Hed ledwo 200k subów na swoim kanale i ledwo 300k na To Znowu Oni!) potrafią wyciągać po 100-200k wyświetleń na film, a ich poprzednicy popadli w zapomenienie.
  • Odpowiedz
  • 16
Mireczki ale was d--a pieczę. Spoko koleś, lubię go.
Wydaję mi się, że ten film to jest tak specjalnie nagrany i robi sobie żarty z widza. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@SonidoStark: i teraz ten co ma pierdyliard odsłon jest bardziej wartościowy, ogarnięty czy ma bardziej wiarygodna i wartościową treść?

Słodki Jezu, cywilizacja upada jak młode pokolenia tak patrzy na świat...
  • Odpowiedz
@Springfield: @SonidoStark @SonidoStark jaka upadła gwiazda XD On swój kanał robi od dobrych 7-10 lat
typ się zna na filmach, na montażu i produkcji i o tym opowiada. Wyłapuje też głupoty w filmach licząc je na ekranie. Ale od razu dajcie mu łatkę bo nie podoba wam się jak wygląda
klasyczne wykopki
  • Odpowiedz
@haabero: ta sekcja komentarzy to jakaś abstrakcja xD gość kręci i montuje filmy na zlecenie, dodatkowo prowadzi kanał, zna się na technikaliach i chętnie się nimi dzieli, a wykopki ja p------e xD
  • Odpowiedz
@josedra52: To już ktoś nie może mieć swojego zdania? Podoba mu się i powiedział dlaczego. Wielkie mi halo. Niestety, spodobał mu się hejtowany serial i to był błąd, bo tak nie może być. Wszyscy muszą jechać po nim od góry do dołu, bo taki jest nurt opinii na temat tego serialu i nikt nie może mieć innego zdania.
  • Odpowiedz