Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
cyganztorunia +84
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #krakow #przypadkowymurzyn
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ToksycznyArek: mógłbyś coś o tym więcej napisać, bo mnie zaciekawiłeś
https://cyberdefence24.pl/technologie/w-poznaniu-stanie-komputer-kwantowy-wartosc-inwestycji-to-ponad-12-mln-euro
Cząsteczki drgają jednak przesunąć się nie mogą, bo obok są inne. Dopiero jak jednocześnie dojdzie do serii takich przesunięć, aby stworzyć pętle, gdzie jedna cząsteczka robi miejsce kolejnej można zauważyć istotne dla obliczeń przesunięcie.
@yassarian Bionanopark miał ogromnie