Czy znacie jakąś parę na polskim YouTubie, w której jedna połówka jest bardzo mocna w sprzedaży, druga połówka bardzo mocna w marketingu, co dało spektakularny sukces i przyniosło wielo-milionowy zysk tej parze lub przynajmniej jednej z połówek?
Jeśli tak, napiszcie w komentarzu, kto Wam przychodzi do głowy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Michal_Spira: no np. u Friza, kto wg. Ciebie jest specjalistą od marketingu i kto jest specjalistą od sprzedaży? A może obie połówki mają tutaj skilla marketingowo-sprzedażowego? Nie wiem, dlatego pytam jakie jest Twoje zdanie na ten temat ( ͡°͜ʖ͡°)
@a5f5c1 Z tego co mi się wydaje, to Marcin raczej sprzedaje i jest główną twarzą kanału, a Kasia na backoffice pomagała tworzyć strategię i funkcjonalności (od jakiegoś czasu więcej sama sie pokazuje). Chociaż u nich te role się przeplatają.
@Boleslawskie_Miami: z drugiej strony Marcin prowadzi bloga, co jak najbardziej będzie podchodzić pod content marketing - też mi się wydaje, że role mogą się tutaj przeplatać ( ͡°͜ʖ͡°)
Jeśli tak, napiszcie w komentarzu, kto Wam przychodzi do głowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#youtube #pytanie #rozrywka #pracbaza #korposwiat #sprzedaz #marketing #kiciochpyta #biznes #przedsiebiorczosc #programista15k