Wpis z mikrobloga

załatwi taki pokój, jak załatwił w Afganistanie. Zejbisty jest w te deal

@magic_johnson: Obiektywnie decyzja o wycofaniu z Afganistanu była konieczna ,kwestia czasu i lepiej szybciej niż później. Wykonanie było fatalne, ale same wykonanie spada już na kadencję Bidena, trzymajmy się faktów jednak. Zaś tutaj widać, że big techy i Izrael stawiają mimo wszystko na Trumpa, ciekawe co knują.
  • Odpowiedz
@djtartini1: no właśnie trzymam się faktów i Trump zostawił Afganistan i US Army z rękami w nocniku.
Jedyne co można tu zarzucić Bidenowi, że nie wycofał się z kiepskiej umowy, albo chociaż jej nie postponował, żeby się lepiej przygotować.
I ja kumam, że jego simpy reagują tutaj, że na Trumpa nie można powiedzieć ani słowa źle, a po Bidenie trzeba jeździć, ale OBIEKTYWNIE mogli wyłącznie wykonać plan administracji Trumpa. Tak
  • Odpowiedz
I ja kumam, że jego simpy reagują tutaj, że na Trumpa nie można powiedzieć ani słowa źle, a po Bidenie trzeba jeździć, ale OBIEKTYWNIE mogli wyłącznie wykonać plan administracji Trumpa. Tak że gość jest zajebisty w planowanie.

@magic_johnson: ale ja nie popieram Trumpa- co zresztą widać w poprzednim komentarzu. Natomiast Trump nawet nie ustalał szczegółów wycofania się- robiła to już administracja Bidena- nawet rozumiem, że nie on osobiście, ale ktoś
  • Odpowiedz
@joazaxa: nigdy nie przestają mnie zdumiewać fikołki neuropków, które próbują z Trumpa robić rusofila i przyjaciela Putina podczas gdy to on karcił niemiaszków przy każdej okazji i blokował nordstream, a zapominają że Biden i Kamala będą włąściwie w jednej linii kontynuować politykę Obamy - który doprowadził do resetu relacji z Rosją xD
  • Odpowiedz
@djtartini1: czej, 6 stycznia 2021 atak na Kapitol, sierpień 2021 Talibowie przejmują władze na powrót. Umowa z Talibami przygotowywana przez Trumpa jako jedna z najważniejszych rzeczy, które miały zapisać go w podręcznikach, podpisana została w lutym 2020. No wybacz, jak mi się to nie skleja. To gość to podpisał bez wcześniejszego planu? Mając największą agencję wywiadowczą na świecie?

I teraz ma zakończyć największą wojnę od IIWŚ w jeden dzień?
  • Odpowiedz
No wybacz, jak mi się to nie skleja. To gość to podpisał bez wcześniejszego planu? Mając największą agencję wywiadowczą na świecie?

@magic_johnson: Jaki znowu atak na Kapitol? Jaki to ma związek z tym, że wtedy już Biden był prezydentem i on podejmował decyzje, a wybory wygrał w listopadzie 2020r? No jeśli ci się nie skleja to już tylko twoja opinia i nie ma sensu dyskutować- przepychasz własne projekcje nie mam
  • Odpowiedz